Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

“A vore” guanya el premi Butaca al millor espectacle de dansa

Un dels projectes més emblemàtics i exitosos de Fira Mediterrània, A Vore, va guanyar ahir el premi Butaca 2018 al millor espectacle de dansa.
2018/11/27 12:39:13.670205 GMT+1

Un dels projectes més emblemàtics i exitosos de Fira Mediterrània, A Vore, va guanyar ahir el premi Butaca 2018 al millor espectacle de dansa. Protagonitzat pel grup de jazz d’avantguarda Astrio, la coreògrafa Sònia Gómez, els ebrencs Ramon i Carme Balagué i el castellonenc Pau Puig, l’espectacle és fruit d’un projecte d’investigació que posa en contacte la creació musical i coreogràfica més trencadora amb l’arrel tradicional de les terres de l’Ebre.

A vore va néixer com a laboratori de creació, coproduït per Fira Mediterrània i el Mercat de les Flors l’any 2015 i es va estrenar com a espectacle acabat en 2017, també en coproducció de la Fira, el Mercat i l’Auditori de Barcelona.

Els premis Butaca van néixer l’any 1995 amb l’objectiu de crear uns premis de teatre escollits exclusivament pels espectadors.

JTS_3007.JPG

A vore a la Fira Mediterrània 2017