Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

“Face to face” de Fira Mediterrània al festival italià Medimex

Del 7 al 10 de juny se celebra a Taranto(a la regió italiana de la Pulla) la setena edició del Medimex, International Festival & Music Conference, una cita important en el panorama internacional dels esdeveniments musicals per a tots els operadors musicals a nivell italià.
2018/06/08 12:00:00 GMT+2

Del 7 al 10 de juny se celebra a Taranto(a la regió italiana de la Pulla) la setena edició del Medimex, International Festival & Music Conference, una cita important en el panorama internacional dels esdeveniments musicals per a tots els operadors musicals a nivell italià. Fira Mediterrània de Manresa hi participarà amb una sessió de “face to face”, reunions ràpides amb altres professionals del sector, que tindrà lloc dissabte al matí. Aquesta activitat forma part del Pla d’Acció Estatal i Internacional de Fira Mediterrània gràcies al conveni signat amb Puglia Sounds, l’entitat que organitza el Medimex.

Puglia Sounds és el programa de La Pulla que treballa per al desenvolupament de la música de la regió. És el primer projecte públic a Itàlia que desenvolupa accions adreçades a promoure als artistes, els professionals, els emprenedors i institucions que treballen per la producció, distribució i la promoció musical del territori, per tal de donar valor al seu patrimoni musical de i fer-lo visible a nivell nacional i internacional.

Medimex 2018.jpeg