Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Actualitat

Fira Mediterrània participa a Madrid a l’assemblea i les jornades de formació de Cofae

29/11/2016 10:03
La Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques de l’Estat espanyol (Cofae) ha organitzat per avui i demà unes jornades de formació que porten per lema “Ètica en la gestió cultural: transparència i responsabilitat social”. Les jornades coincideixen amb l’assemblea de l’entitat, convocada per fer valoració de les activitats que s’han dut a terme durant l’exercici 2016 i formular noves propostes per a l’any vinent.

Fira Mediterrània assisteix a la sessió plenària de l’IETM a València

29/11/2016 09:38
La xarxa internacional de professionals de les arts escèniques IETM es reuneix des d’avui i fins al 6 de novembre a València en sessió plenària. Fira Mediterrània hi assisteix amb l’objectiu de conèixer de primera mà l’IETM (que no es reunia en sessió plenària a l’Estat espanyol des de 1999) i per tal d’aprofitar les possibilitats que ofereix de treballar en projectes internacionals.

Fira Mediterrània participa a la 27a Mostra d’Igualada

23/11/2016 10:47
Des d’avui i fins diumenge se celebra la 27a edició de la Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil, la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Es tracta d’un gran aparador que aplega al voltant de 35.000 espectadors i 500 professionals acreditats, amb 56 espectacles programats, dels quals 16 són estrenes.

Fira Mediterrània assisteix al Sismògraf, Festival de dansa a Olot

23/11/2016 10:28
Durant aquests dies Fira Mediterrània estarà present al Sismògraf, el festival que des d’avui i fins al 3 d’abril farà d’Olot l’epicentre de la dansa a Catalunya, amb una doble vessant: la de mercat i la de festa de la dansa.  L’objectiu és propiciar un espai perquè professionals i creadors es trobin i així expandir la dansa dins les programacions culturals de les ciutats i, a la vegada, donar

Fira Mediterrània assisteix al BIME de Bilbao

27/10/2016 13:57
Del 26 al 28 d’octubre se celebra a Bilbao el BIME Pro, una de les cites professionals del sector musical més importants de l’Estat, paral·lelament al festival BIME. Fira Mediterrània hi serà present per participar a les diferents activitats professionals que es duran a terme entorn a temes com la música (s’han programat més de 30 showcases), les noves tecnologies, l’emprenedoria i la internacionalització.

Fira Mediterrània assisteix a la FIET de les Illes Balears

14/10/2016 12:13
Fira Mediterrània és durant aquests dies a Vilafranca de Bonany, la Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears (FIET), l’esdeveniment més important de Balears pel que fa al teatre per a tots els públics, especialment adreçat al públic familiar.

Isabel Vinardell i Isabel Laudenbach substitueixen el showcase de Uxía & Narf a la Llotja Professional de Fira Mediterrània

05/10/2016 18:47
La cantant, ballarina i coreògrafa Isabel Vinardell i la guitarrista Isabel Laudenbach actuaran a la Llotja Professional de Fira Mediterrània, dins la programació dels showcases (càpsules artístiques de 20 minuts de durada), en substitució dels gallecs Uxía & Narf, que han hagut de suspendre la seva estada a Manresa per motius de salut.

Fira Mediterrània, present a FiraB!, a les Illes Balears

30/09/2016 18:41
Fins el 2 d’octubre se celebra a Palma de Mallorca la FiraB!, la fira professional dedicada a la música, el teatre i la dansa fets a les Illes Balears. El programa inclou més de 50 espectacles que es duran a terme  arreu de la ciutat en espais escènics emblemàtics, teatres, museus i en algun dels patis amb més anomenada del barri antic.

La programació musical de la Fira Mediterrània combinarà el talent de l’escena catalana amb grans noms internacionals

28/09/2016 16:54
La Mediterrània mostrarà el bon moment musical català estrenant propostes de Mayte Martín, Sanjosex & Carles Belda, Chicuelo & Mezquida, ASPENCAT i Coetus amb Carles Dénia El certamen serà aparador de música estatal i internacional: Kepa Junkera & Chango Spasiuk, Rozalén, els romanesos Fanfare Ciocarlia, el congolès Baloji, el libanès Bachar Mar-Khalifé o els algerians Djmawi Africa

Fira Mediterrània present a la Feria Internacional de Teatre i Dansa d’Osca

27/09/2016 15:52
Fins dijous 29 de setembre se celebra la 30a edició de la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca, que durant quatre dies acollirà les actuacions de més de 50 companyies d’arts escèniques. Com a espai de trobada consolidat al voltant de la difusió de la creació escènica contemporània, Fira Mediterània no es perdrà la cita d’Osca, participant-hi amb un estand a la zona destinada a l’activitat professional.

Forta aposta per la dansa en la 19a edició de la Fira Mediterrània

21/09/2016 14:17
FRIKAR dance company farà un doblet amb Leahkit i Vertical dance, un dels espectacles inaugurals que comptarà amb el trompetista franco-català Raynald Colom Enric Montefusco & Buena Suerte presentaran Tata Mala, espectacle coproduït per Fira Mediterrània i el Festiva Grec Les companyies andaluses Leonor Leal i Daniel Doña portaran la dansa flamenca i espanyola als carrers de Manresa