Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Actualitat

Presentació de Fira Mediterrània al Mercat de Música Viva de Vic

14/09/2016 17:00
Des d’avui i fins diumenge Fira Mediterrània de Manresa serà a la capital d’Osona per participar a la 28a edició del Mercat de Música Viva de Vic. Concretament, la Fira estarà disponible demà al matí, a les sessions d’Speed Meeting, per reunir-se breument amb tots els professionals del sector acreditats a Vic que ho hagin sol·licitat prèviament.

La Fira Mediterrània presenta els espectacles inclosos al programa Apropa Cultura

13/09/2016 15:59
Fira Mediterrània posa a disposició dels col·lectius amb necessitats socials del programa Apropa Cultura, a través de preus reduïts, alguns dels espectacles de la 19a edició. Aquest matí, a la Sala Gran del Kursaal, n’ha presentat els detalls als representants dels col·lectius del Bages que es poden beneficiar de les avantatges d’aquest programa.

Fira Mediterrània, present a FiraTàrrega

08/09/2016 16:15
Des d’avui i fins diumenge se celebra l’edició 2016 de FiraTàrrega, mercat internacional de les arts escèniques i destacat aparador, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals. Enguany, la programació de FiraTàrrega té un accent intercultural i posa el focus en la creació de Xile.

Fira Mediterrània assisteix al Dutch Delta Sounds, als Països Baixos

08/09/2016 16:09
Fira Mediterrània ha assistit a la desena edició del Dutch Delta Sounds, el fòrum de músiques del món i arts escèniques holandeses que se celebra a Amsterdam els dies 7 i 8 de setembre. La programació d’aquest aparador i punt de trobada de programadors del sector cultural de tot el món inclou activitats professionals durant el dia i una selecció de la millor oferta musical dels Països Baixos per la nit.

La Fira Mediterrània arrencarà amb una triple inauguració que combina tradició, innovació i participació

07/09/2016 10:11
En primer lloc, un videomapping mostrarà el resultat de la creació col·lectiva que la Fira ha propiciat amb Cadàver Exquisit Els noruecs FRIKAR dance company mostraran l’aposta per la dansa que fa la Fira en aquesta edició El Teatre Kursaal acollirà la trobada entre dos grans mestres de l’acordió: Kepa Junkera (País Basc) i Chango Spasiuk (Argentina)

Fira Mediterrània organitza una sessió de pitching sobre aptituds comunicatives

06/09/2016 17:18
Avui Fira Mediterrània de Manresa ha fet a Barcelona una sessió formativa de pitching per millorar les aptituds comunicatives i de venda de les companyies artístiques, impartida per Núria Bagés Rillo. Aquesta activitat, que s’ha dut a terme al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet, està organitzada conjuntament amb el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Fira Mediterrània assisteix al festival d’arts de carrer Spoffin, als Països Baixos

26/08/2016 10:17
Des d’ahir i fins el 28 d’agost se celebra a la ciutat holandesa d’Amersfoort (prop d’Amsterdam) el festival d’arts de carrer Spoffin, un dels certàmens més destacats en aquest àmbit dins el panorama europeu. Fira Mediterrània hi serà present per conèixer les propostes més destacades de la programació, que enguany dedica una mirada especial al clown modern i la dansa contemporània.

Fira Mediterrània, convidada al Czech Music Crossroads d’Ostrava

14/07/2016 13:52
Fira Mediterrània participa avui i demà al Crossroads d’Ostrava, les jornades professionals sobre música del centre d’Europa que se celebren des de fa 3 edicions a la República Txeca. La programació del Crossroads també inclou diferents showcases a càrrec de grups locals de música d’arrel, acústica, folk i jazz, que entraran en contacte amb els professionals convidats al certamen.

Fira Mediterrània assisteix al Trapezi de Reus

12/05/2016 12:02
La Fira del Circ de Catalunya, el Trapezi de Reus, celebra des d’avui i fins al 15 de maig la seva 20a edició. La programació, d’estils, disciplines i formats diferents, inclou 70 representacions amb 28 companyies. Enguany, Trapezi posa l’accent en la creació i centrarà la mirada en el món dels malabars. Fira Mediterrània hi serà present durant el cap de setmana. 

Fira Mediterrània assisteix a la 27a Fira de Titelles de Lleida

29/04/2016 13:29
La Fira de Titelles de Lleida celebra la seva 27a edició des d’avui fins diumenge. Durant tres dies, la seva programació de titelles i teatre d’objectes, màscares, visual i d’ombres és una de les cites anuals destacades per als professionals del món de les arts escèniques.

Neix el Premi “Teresa Rebull” al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional

25/02/2016 12:31
El guardó està dotat amb 5.000 euros, que s’hauran d’invertir en la producció del projecte premiat La proposta guanyadora s’estrenarà en el marc de la 19a Fira Mediterrània de Manresa, entre els dies 6 i 9 d’octubre de 2016 La iniciativa ret homenatge a la figura de Teresa Rebull, activista de la cultura catalana i de la lluita feminista i antifranquista