Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Actualitat

Fira Mediterrània assisteix al Trapezi de Reus

12/05/2016 12:02
La Fira del Circ de Catalunya, el Trapezi de Reus, celebra des d’avui i fins al 15 de maig la seva 20a edició. La programació, d’estils, disciplines i formats diferents, inclou 70 representacions amb 28 companyies. Enguany, Trapezi posa l’accent en la creació i centrarà la mirada en el món dels malabars. Fira Mediterrània hi serà present durant el cap de setmana. 

Fira Mediterrània assisteix a la 27a Fira de Titelles de Lleida

29/04/2016 13:29
La Fira de Titelles de Lleida celebra la seva 27a edició des d’avui fins diumenge. Durant tres dies, la seva programació de titelles i teatre d’objectes, màscares, visual i d’ombres és una de les cites anuals destacades per als professionals del món de les arts escèniques.

Neix el Premi “Teresa Rebull” al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional

25/02/2016 12:31
El guardó està dotat amb 5.000 euros, que s’hauran d’invertir en la producció del projecte premiat La proposta guanyadora s’estrenarà en el marc de la 19a Fira Mediterrània de Manresa, entre els dies 6 i 9 d’octubre de 2016 La iniciativa ret homenatge a la figura de Teresa Rebull, activista de la cultura catalana i de la lluita feminista i antifranquista

Fira Mediterrània assisteix a la fira de teatre infantil FETEN, coincidint amb l’assemblea de Cofae

24/02/2016 14:03
Gijón acull des de diumenge passat i fins divendres 26 de febrer la 25a edició de la fira de teatre infantil FETEN, punt de trobada per a 700 professionals de les arts escèniques, principalment de l’Estat espanyol, però també d’altres punts d’Europa i Llatinoamèrica. A més de ser un mercat d’intercanvi de les arts escèniques, FETEN és un espai d’exhibició d’espectacles i un fòrum de debat.

La UNESCO anuncia la inscripció de les falles del Pirineu en la seva llista de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat

04/12/2015 13:02
La candidatura uneix patrimoni cultural i natural i té un abast geogràfic transfronterer La UNESCO, a través del seu Comitè Intergovernamental de Salvaguarda del Patrimoni, ha inscrit Les Festes del Foc del Solstici d’Estiu als Pirineus en la seva Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Així s’ha confirmat després de la reunió del Comitè de la UNESCO a Namíbia, durant la qual s’ha acordat la inscripció.

La Fira Mediterrània, al Womex

26/10/2015 10:18
Des d’avui i fins diumenge 25 d’octubre, Fira Mediterrània participarà a la fira de músiques del món Womex, que enguany se celebra a Budapest (Hongria). La Fira és una de les 20 empreses i institucions catalanes que hi participaran (el 34% del total del conjunt de l’Estat espanyol).

Fira Mediterrània participa a les jornades professionals de la tercera edició de la fira valenciana Trovam!

22/10/2015 13:31
Del 21 al 24 d’octubre, Castelló acull la tercera edició de Trovam! Durant 4 dies, la programació d’aquesta fira musical inclou 24 concerts, 4 conferències, una taula rodona i una trobada professional. Fira Mediterrània participa a les jornades professionals per parlar del seu origen i evolució, al costat dels representants d’altres certàmens destacats, com el Mercat de Música Viva de Vic, el Monkey Week i Les Ardentes de Lieja (Bèlgica).