Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Actualitat

La Beca d'Innovació en Cultura Popular amb un nou patrocinador

16/11/2011 10:57
LLET NOSTRA, la llet de Cooperatives Catalanes, donarà suport, a partir d’aquest any, a la Beca Innovació en Cultura Popular impulsada per la Fundació Jaume Casademont, la Fira Mediterrània de Manresa, la Fundació Abertis, l’Ajuntament de Girona i l’Ens de Comunicació Associativa.

Reeixida diada castellera a la 14a Fira Mediterrània de Manresa

05/11/2011 20:52
Finalitza l’actuació castellera de la Fira Mediterrània de Manresa que ha comptat amb una il·luminació especial que ha permès fer-la més lluïda davant d'un nombrós públic, entre el qual s’han aplegat bona part de professionals de la resta de l’Estat espanyol i d’altres països. El Minyons de Terrassa han tancat la seva actuació amb un impecable pilar de sis que se suma al 3 i 4 de vuit i una contundent torre de vuit folrada, perfectament executada.

Darreres incorporacions a la programació

05/11/2011 18:06
Les darreres novetats de la Fira 2011 tenen a veure tant amb les activitats artístiques com a les adreçades exclusivament als professionals inscrits, incloses al programa de l’MPM-Mediterrània Professional Meeting. Amb aquestes incorporacions, la Fira arriba a un total de 270 activitats, set més que les que es van anunciar inicialment.  

Incidències en la programació d'avui divendres per pluja

04/11/2011 17:56
Una de les actuacions fortes d’avui a la nit –divendres- a la Mediterrània és la del Gafla, músic resident a França i originari de la Cabília algeriana que fusiona les llengües i els ritmes dels seu país d’orígen amb els d’adopció, influenciat pel rock alternatiu i picant dels Mano Negra i Les Négresses Vertes. Per les fortes pluges, el concert del Gafla es farà a la Sala Stroika, a les 24:30h. L’actuació és gratuïta.

Exhaurides les places per al seminari "la cultura i el nou cicle econòmic"

31/10/2011 15:48
Ja no queden places per incriure's al seminari professional "La cultura i el nou cicle econòmic. Bones pràctiques" que se celebrarà el dijous 3 i divendres 4 de novembre a la sala de la Fundació Caixa Manresa, un seminari emmarcat en la programació del Mediterrània Professional Meeting (MPM) de la 14a Fira Mediterrània de Manresa.  

ANDALUSIA, ARAGÓ I EUSKADI FAN COSTAT A LA FIRA MEDITERRÀNIA

28/10/2011 14:26
La Fira Mediterrània de Manresa ha tancat enguany tres acords de cooperació amb comunitats autònomes de l’Estat espanyol que permetran que vuit formacions diferents formin part del programa 2011 en la seva secció oficial. La Junta de Andalucía, el Gobierno de Aragón i el Govern d’Euskadi han signat aquests convenis que permeten que la direcció artística del certamen manresà esculli noms destacats del panorama d’espectacles d’aquests territoris.

La Fira Mediterrània explicarà el treball de l’artista convidat al Col·loqui Internacional de Verdaguer

27/10/2011 15:25
La directora artística de la Fira Mediterrània de Manresa, Tere Almar, participarà al VIII Col·loqui Internacional de Verdaguer per presentar el treball dut a terme per Perejaume sobre el poeta català en el marc de la 14ª edició de la Fira com a artista convidat. Almar intervindrà en la sessió que es durà a terme el 12 de novembre al Centre Cultural de Folgueroles, vila nadiua de Verdaguer.  

La Fira Mediterrània fa circ al Centre Penitenciari Lledoners

19/10/2011 18:33
La 14a Fira Mediterrània de Manresa col·labora en la Mostra de Teatre del Centre Penitenciari Lledoners amb un taller de circ, en el marc d'un projecte de proximitat, amb la finalitat que aquestes experiències convidin a pensar en la necessitat d'integració dels presos a la societat, i que aquesta, escolti les seves veus.

La Regió de la Puglia tanca un acord de cooperació amb Fira Mediterrània

13/10/2011 09:48
La Fira Mediterrània de Manresa teixeix un nou acord de cooperació internacional amb un altre territori d’aquest corredor cultural mediterrani a partir d’aquesta catorzena edició. La regió italiana de la Puglia i la Fira han tancat un acord de col·laboració que permetrà que ambdós territoris intercanviïn artistes i professionals de la contractació des d’enguany.  

Hem aturat temporalment el servei de petició d’entrades per a professionals per un error informàtic

13/10/2011 09:32
L’empresa informàtica que gestiona el procediment de petició d’entrades per a professionals a través del web ha detectat un problema important. Per tal de resoldre’l, el procés de petició d’entrades per als professionals romandrà desactivat temporalment. Els informàtics es posaran en contacte amb tots els professionals inscrits un cop estigui solucionat el problema.