Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Actualitat

Presentació de la 14a Fira Mediterrània de Manresa

05/10/2011 15:18
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presidirà dimecres vinent, 14 de setembre, la roda de premsa de presentació de la 14a Fira Mediterrània de Manresa. L’acte tindrà lloc a les 10.30 hores al Palau Marc de Barcelona, i també hi intervindran l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; la directora artística de la Fira Mediterrània, Tere Almar, i Perejaume, artista convidat en aquesta edició de la Fira.

La Fira Mediterrània ponent en la jornada dels festivals literaris al Mercat de Vic

05/10/2011 15:17
La Institució de les Lletres Catalanes organitza el proper dissabte 17 de setembre, en el marc del Mercat de Música Viva de Vic, la III Trobada d’Organitzadors de Festivals Literaris. La jornada es farà a la Sala Coll i Bardolet de l’edifici El Sucre de Vic i començarà a les 11h amb la benvinguda del director de la ILC, Oriol Izquierdo, i la conferència inaugural “Aprendre de les arts veïnes: eines per als festivals literaris”, a càrrec de Jordi Bertran, filòleg i gerent de la Fundació Fira Mediterrània de Manresa. La taula rodona “Des de la perifèria: premsa, públic, patrocinadors i altres interlocutors” completarà la jornada. Hi participaran el periodista Carles Geli; Joan Sabaté, director del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura i el director de teatre Pep Paré. Tot seguit s’obrirà el torn de debat i conclusions.

Fira Mediterrània convidada per la Fira d'Osca a fer una presentació

05/10/2011 15:17
La 25a Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca ha programat avui una presentació de la 14a Fira Mediterrània de Manresa. A Osca 400 professionals del sector artístic assisteixen a uns 25 espectacles. Avui també la Fira assisteix a l'assemblea de la xarxa de teatres, auditoris, circuits i festivals de l'Estat, de la qual és soci.

La Fira Mediterrània de Manresa coopera amb el Ball de Serrallonga de Tarragona

05/10/2011 15:16
La Fundació Fira Mediterrània de Manresa coopera amb el Ball de Joan de Serrallonga de Tarragona, en el programa d’actes que ha organitzat amb motiu dels 25 anys de la seva recuperació i que té lloc en el marc de les Festes de Santa Tecla de Tarragona, declarades per part de la Generalitat Festa Patrimonial d’Interès Nacional. Aquest diumenge, 18 de setembre, a l'Antiga Audiència, a la plaça del Pallol, tindrà lloc a les 19 h la projecció de dues pel·lícules històriques al voltant de la figura del mític bandoler català del segle XVII. La Fundació Fira Mediterrània ha fet les gestions necessàries perquè ambdós treballs es puguin projectar. Es tracta de:

A la venda totes les entrades de la Fira Mediterrània

30/09/2011 11:34
Ofereix descomptes per la compra anticipada i per tres tipus d’abonament El proper 4 d’octubre, la Fira Mediterrània de Manresa obre la venda d’entrades de tots els espectacles de pagament de la 14a edició, que se celebra del 3 al 6 de novembre. Des del mes de setembre, ja s'han pogut comprar les entrades d’alguns dels espectacles més destacats de la programació.