Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

ANDALUSIA, ARAGÓ I EUSKADI FAN COSTAT A LA FIRA MEDITERRÀNIA

La Fira Mediterrània de Manresa ha tancat enguany tres acords de cooperació amb comunitats autònomes de l’Estat espanyol que permetran que vuit formacions diferents formin part del programa 2011 en la seva secció oficial. La Junta de Andalucía, el Gobierno de Aragón i el Govern d’Euskadi han signat aquests convenis que permeten que la direcció artística del certamen manresà esculli noms destacats del panorama d’espectacles d’aquests territoris.
2011/10/28 14:26:04 Europe/Madrid

La Fira Mediterrània de Manresa ha tancat enguany tres acords de cooperació amb comunitats autònomes de l’Estat espanyol que permetran que vuit formacions diferents formin part del programa 2011 en la seva secció oficial. La Junta de Andalucía, el Gobierno de Aragón i el Govern d’Euskadi han signat aquests convenis que permeten que la direcció artística del certamen manresà esculli noms destacats del panorama d’espectacles d’aquests territoris. D’aquesta forma, es vertebra un corredor cultural bidireccional cap al sud en direcció a Andalusia, que enllaça amb les bandes valencianes i murcianes, que ja són habituals a la Fira, i cap a la via del riu Ebre penetrant per Aragó i Euskadi.

 

La col·laboració va més enllà en el cas andalús, ja que la Junta també serà present en la Llotja Professional de la plaça Porxada amb el seu estand i amb una de les sessions de ‘networking meeting’ que tindrà lloc divendres al migdia. La Junta també promocionarà a Manresa la gastronomia autòctona del seu territori, com ja fa en altres fires importants del sector com les recentment celebrades a Osca o a Copenhaguen –Dinamarca-. El conjunt de l’expedició d’aquests tres territoris serà integrada per 23 professionals representants de 6 empreses i institucions, i alhora per 33 artistes integrants en els vuit grups i companyies actuants.