Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

El concurs Off de Calle de Saragossa ja té guanyadors

La Fira Mediterrània ha pres part al jurat  
2011/10/24 13:37:27 Europe/Madrid

La Fira Mediterrània ha pres part al jurat

 

El jurat de la 8a edició del Concurs Off de Carrer de la ciutat de Saragossa, del qual formava part la Fira Mediterrània de Manresa, ha premiat la companyia teatral de Perehosta, de Catalunya, per l'espectacle Postal Express; la de circ Tobarich, de Xile, pel muntatge Pulsar; i la companyia de dansa de carrer Tempo, d’Aragó, per Del Ebro al Cierzo. La companyia circense Tobarich serà la que actuarà en l'edició 2012 de la Fira com a un dels guardons del certamen saragossà, donat que treballa en la disciplina de l'acrobàcia més tradicional.

 

Els altres premis consisteixen en actuar a l’Umore Azoka de Leioa 2012 (Euskadi) –la fira més important d’aquest territori-, a les Festes de Sant Mateu de Logronyo 2012 i al Festival Internacional de Teatre i Animació de Viladecans 2012 (Catalunya), un dels més prestigiosos a nivell estatal.

 

El concurs Off de Calle està organitzat per l’Ajuntament de Saragossa i va adreçat a artistes individuals o companyies de dansa, música de carrer, teatre, clown o circ que utilitzin els espais oberts com a escenaris d’expressió. La final del concurs, un dels més reconeguts de les arts de carrer en l’àmbit de l’Estat espanyol, es va celebrar en el marc de les festes del Pilar de la capital aragonesa.

 

El jurat del concurs estava format pel director de la revista Artez de las Artes Escénicas, Carlos Gil; la directora artística del Festival de Teatro de Calle 'Al carrer' de Viladecans, Elisabeth Moreno, i el gerent de la Fira Mediterrània de Manresa, Jordi Bertran.