Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

EN CLAU PRÀCTICA: JORNADES PROFESSIONALS DE FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA

Més de 120 professionals inscrits en aquest seminari  
2011/10/24 15:41:56 Europe/Madrid

Més de 120 professionals inscrits en aquest seminari

 

La Fira Mediterrània de Manresa arrencarà amb les Jornades Professionals sobre “La cultura i el nou cicle econòmic”, que tracten una quinzena de bones pràctiques en programes d’espectacles i equipaments culturals. Davant del cicle econòmic en què som immersos, aquest seminari potencia noves idees per superar-lo. Experiències que contribueixen a la reflexió, millora del treball en el dia a dia,  formats innovadors, fórmules per aprimar estructures de gestió, beneficis professionals en l’ús de les eines comunicatives del segle XXI,  estudis d’impacte econòmic com a instruments de gestió, tendències actuals de venda d’entrades i de productes culturals.

 

Dates: dijous 3 i divendres 4 de novembre.

Inscripcions gratuïtes.

 

Amb la col·laboració de la Direcció General de Cooperació Cultural de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona i Tarragona, així com amb la de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya.