Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Estand, showcase i sessió d’speed meeting de Fira Mediterrània, al Visa for Music de Rabat (Marroc)

Fira Mediterrània de Manresa participa al primer mercat professional de les músiques d’Àfrica i Orient Mitjà Visa for Music, que se celebra a Rabat (Marroc) del 16 al 19 de novembre, amb un estand conjunt amb el Departament de Cultura (mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals –ICEC- i la marca Creative Catalonia).
2016/11/17 13:10:34 Europe/Madrid

Fira Mediterrània de Manresa participa al primer mercat professional de les músiques d’Àfrica i Orient Mitjà Visa for Music, que se celebra a Rabat (Marroc) del 16 al 19 de novembre, amb un estand conjunt amb el Departament de Cultura (mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals –ICEC- i la marca Creative Catalonia). Fira Mediterrània té un acord de col·laboració amb Visa for Music, inclòs al seu Pla d’Acció Estatal i Internacional 2016, gràcies al qual el grup català Yacine & The Oriental Groove actuarà divendres 18 de novembre a les 20.30h a l’espai La Renaissance de Rabat. L’acord també inclou la presència mútua als respectius mercats de delegacions professionals i un intercanvi comunicatiu.

Visa for Music compta amb una zona d’estands, a més d’un programa d’activitats per a professionals amb conferències i speed meetings durant el dia i showcases als vespres. A banda de la presència a l’estand, Fira Mediterrània oferirà una sessió d’speed meeting, dijous 17 de novembre, de 15 a 17h. El mercat manresà aprofitarà la seva estada a Rabat per participar a la reunió de l’European Forum of Worldwide Music Festivals.

Visa for Music és una de les trobades clau del sector i s’erigeix com el principal saló del seu àmbit a Àfrica i l’Orient Mitjà. L’edició del 2015 va acollir un total de 12.000 visitants, més de 2.000 professionals, 360 artistes i 100 expositors provinents de 60 països diferents. L’esdeveniment està organitzat per l’entitat ANYA i gaudeix del suport i la col·laboració de la Casa Reial del Marroc, que n’ha esdevingut el seu principal mentor.

20161117_105143.jpg