Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània, a la nova European Folk Network (EFN)

Avui i demà se celebra a Brusel·les la primera conferència organitzada per la recentment creada European Folk Network (EFN), una xarxa formada per entitats vinculades a la cultura popular i tradicional de tot Europa.
2019/11/28 14:04:00 GMT+1

Fira Mediterrània de Manresa assisteix avui i demà a Brussel·les, a la primera conferència organitzada per la recentment creada European Folk Network (EFN), una xarxa formada per entitats vinculades a la cultura popular i tradicional de tot Europa. 

La xarxa té l’objectiu principal de donar suport i ampliar el coneixement de la cultura tradicional com a força cultural i educativa a Europa. Amb relació a aquest objectiu es vol estimular, promoure i donar suport al desenvolupament de la música folk i les arts associades en les seves diverses formes; crear oportunitats per tal que artistes, organitzacions i públics europeus es reuneixin, es comuniquin i col·laborin entre ells, i fomentar també aquestes relacions més enllà d'Europa.