Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània, al Womex 2018

La Fira Mediterrània estarà instal·lada a l’estand de Catalan Arts! (Institut Català de les Empreses Cuturals –ICEC- de la Generalitat de Catalunya).
2018/10/25 13:24:00 GMT+2

Fira Mediterrània de Manresa serà del 24 al 28 d’octubre a Las Palmas de Gran Canaria per participar al Womex 2018, la fira més important dedicada a les músiques del món, per conèixer novetats creatives i contactar amb els professionals del sector.

La Fira Mediterrània estarà instal·lada a l’estand de Catalan Arts! (Institut Català de les Empreses Cuturals –ICEC- de la Generalitat de Catalunya). Entre les activitats programades, destaca una recepció prevista per a divendres 26 d’octubre a les 13h, a l’estand de Catalan Arts!, amb els professionals de Catalunya, les Illes Balears i el País Basc, organitzada per l'Institut Català de les Empreses Culturals, l'Institut d'Estudis Baleàrics i l'Euskal Herriko Musika Bulegoa.

Inauguració 3.jpg

Espectacle inaugural del Womex 2018