Fira Mediterrània assisteix a Jazzahead! de Bremen

Fira Mediterrània de Manresa hi assistirà coincidint amb el concert, divendres a la nit, de Chicuelo & Marco Mezquida, coproducció de Fira Mediterrània i Taller de Músics
2017/04/27 14:20:00 UTC

Des d’avui i fins el 30 d’abril se celebra a Bremen la fira internacional de jazz Jazzahead! Fira Mediterrània de Manresa hi assistirà coincidint amb el concert, divendres a la nit, de Chicuelo & Marco Mezquida, la coproducció de Fira Mediterrània i Taller de Músics, una de les actuacions més destacades de la darrera edició del certamen manresà. La trobada musical excepcional d’aquest duet es podrà veure dins la programació oficial de la fira alemanya, a la secció European Jazz Meeting.

Enguany Jazzahead! acull 12 companyies, tres festivals, un programa de ràdio especialitzat en jazz i dues institucions culturals catalanes. La presència catalana a Bremen es concentrarà a l’stand del Departament de Cultura, organitzat a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) sota la seva marca d’internacionalització, Catalan Arts.