Fira Mediterrània assisteix a l’edició 2017 del festival de dansa Sismògraf

Fira Mediterrània assistirà al festival de dansa, on divendres 21 d’abril podrà veure un tastet de 10 minuts d’Egurra, la revisió del ball de bastons que l’any passat va guanyar la primera edició del Premi Delfí Colomé de creació i producció en dansa d’arrel tradicional.
2017/04/20 11:30:00 UTC

Des d’avui i fins diumenge, quaranta-vuit espectacles ompliran el programa del Sismògraf 2017 i convertiran Olot en la capital de la dansa a Catalunya. Fira Mediterrània assistirà al festival de dansa, on divendres 21 d’abril podrà veure un tastet de 10 minuts d’Egurra, la revisió del ball de bastons que l’any passat va guanyar la primera edició del Premi Delfí Colomé de creació i producció en dansa d’arrel tradicional. L’estrena oficial de l’espectacle tindrà lloc durant el Festival Ésdansa de les Preses i també es podrà veure durant la propera edició de Fira Mediterrània.

El Sismògraf treballa per ser l’epicentre de la dansa a Catalunya, amb una doble vessant: ser alhora un mercat i una festa de la dansa. Així, el certamen vol propiciar un espai perquè professionals i creadors es trobin i expandir la dansa dins les programacions culturals de les ciutats i, a la vegada, donar l’oportunitat al públic de gaudir d’espectacles de dansa de tot tipus i formats.