Fira Mediterrània assisteix a la quarta edició del seminari internacional Fresh Circus

Durant tres dies, el Fresh Circus serà l'ocasió per explorar les arts del circ des de tots els àmbits i crear vincles amb artistes i professionals procedents de tota Europa i més enllà
2018/03/13 13:23:00 GMT+1

Fira Mediterrània de Manresa assistirà al Fresh Circus, el Seminari Internacional per al Desenvolupament de les Arts del Circ (una de les activitats principals de la xarxa Circostrada), que celebra la quarta edició a Brussel·les del 13 al 15 de març. Durant tres dies, el Fresh Circus serà l'ocasió per explorar les arts del circ des de tots els àmbits i crear vincles amb artistes i professionals procedents de tota Europa i més enllà. Sota el títol "Més que circ", aquesta edició serà l'oportunitat d'aprofundir en la iconografia del circ i els seus estereotips, per destacar iniciatives innovadores i mostrar les arts del circ en tota la seva diversitat. Al Fresh hi participen professionals vinculats al món del circ i les arts de carrer de tots els àmbits (programadors, artistes, productors, responsables polítics, formadors, investigadors i periodistes).

Circostrada Network treballa per desenvolupar i estructurar els camps del circ i les Arts de carrer a Europa i altres països del món. Amb més de 90 socis de més de 30 països, ajuda a construir un futur sostenible per a aquests sectors, potenciant els actors culturals a través de la producció de recursos i accions d'observació i investigació, intercanvis professionals, defensa, creació de capacitats i informació.

A Brussel·les, el Fresh Circus se celebrarà en el marc del Festival Up! - Biennal Internacional del Circ, amb un ampli programa artístic presentat en diferents espais culturals de la capital belga, i compta amb la col·laboració d’Espace Catastrophe i Wallonie-Bruxelles Théâtre / Danse.

En 2017, la Fira Mediterrània ja va participar al Freesh Street, el seminari internacional per al desenvolupament de les arts de carrer de Circostrada, que es va celebrar a Santa Maria de Feira (Portugal) en el marc de l’Imaginarius, el Festival Internacional de Teatre de Carrer.

Fresh Circus 2018