Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a la reunió anual de socis de l’EFWMF en el marc de la Tallinn Music Week

L’EFWMF és una xarxa de festivals centrada en les músiques del món i les cultures locals, amb especial atenció per les tendències urbanes, les expressions tradicionals, la creació i el patrimoni musical col·lectiu. Durant les trobades i reunions d’aquests dies es presentaran diferents projectes d’interès per la seva peculiaritat i es facilitarà l’apropament dels assistents a la música tradicional d’Estònia (el país amfitrió).
2018/04/06 12:58:00 GMT+2

Fira Mediterrània de Manresa, com a membre de l’European Forum of Worlwide Music festivals (EFWMF), participarà durant aquests dies en la trobada de socis i la reunió anual de l’entitat, en el marc del festival Tallinn Music Week. L’EFWMF és una xarxa de festivals centrada en les músiques del món i les cultures locals, amb especial atenció per les tendències urbanes, les expressions tradicionals, la creació i el patrimoni musical col·lectiu. Durant les trobades i reunions d’aquests dies es presentaran diferents projectes d’interès per la seva peculiaritat i es facilitarà l’apropament dels assistents a la música tradicional d’Estònia (el país amfitrió).

La Tallinn Music Week és un festival que acull propostes de música, cinema, conferències, espais per a la reflexió i propostes d'arts plàstiques contemporànies. Amb més de 60 espais d'actuació, omple la capital d’Estònia durant una setmana (del 2 al 8 d’abril) de creativitat i talent. 

Tallinn Music Week 2018