Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a la XXa edició de la fira d’arts de carrer Umore Azoka de Leioa

Concretament, Fira Mediterrània participarà a les Umore Meetings, reunions ràpides de negoci organitzades en col·laboració amb l’Associació Artekale, entitat encarregada de promoure les arts de carrer al territori basc.
2019/05/16 16:25:4.628397 GMT+2

Umore Azoka, la Fira d’Arts de Carrer de Leioa (País Basc), celebra des d’avui i fins diumenge la 20a edició. Fira Mediterrània de Manresa hi assistirà per participar a les activitats adreçades als més de 200 professionals acreditats de tot el món, amb l’objectiu de propiciar l’intercanvi i la reflexió entorn del sector. Concretament, Fira Mediterrània participarà a les Umore Meetings, reunions ràpides de negoci organitzades en col·laboració amb l’Associació Artekale, entitat encarregada de promoure les arts de carrer al territori basc.

La Comissió Artística encarregada de valorar les propostes rebudes per formar part de la programació de la XXa edició d’Umore Azoka s’ha guiat per criteris de qualitat, varietat i originalitat. La programació inclou 120 representacions de 46 companyies, amb 19 estrenes absolutes, amb el teatre, la dansa i el circ contemporani com a eixos principals, i amb presència d’altres disciplines, com la comèdia, la música, la màgia, la dansa vertical i l’equilibrisme.