Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a les Trobades de Música Mediterrània de Torroella de Montgrí

Avui comencen les XI Trobades de Música Mediterrània, organitzades pel Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí.
2016/04/01 13:50:44 Europe/Madrid

Avui comencen les XI Trobades de Música Mediterrània, organitzades pel Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. Des d’avui i fins diumenge 3 d’abril, les veus, les músiques i la dansa de la Cabília, territori al nord-est d’Algèria, seran els protagonistes absoluts de les trobades, amb una extensa programació de concerts, tallers i conferències. Fira Mediterrània no s’ho perdrà.

Les Trobades de Música Mediterrània són un punt d’encontre de formació musical que aconsegueixen posar en comú diferents experiències, d’arrel tradicional, presents avui a l’espai cultural musical de la Mediterrània. Durant tres dies artistes originaris d’aquesta regió d’Algèria posaran en comú la cultura musical tradicional de la Cabília amb els alumnes inscrits als tallers de cançó, danses i percussió. Aquesta edició s’ha potenciat la vessant més lúdica i externa al museu i la plaça de la vila de Torroella hi haurà un mercat cultural anomenat “illa cultural”, un espai dedicat a la música tradicional i la cultura popular de casa nostra i de la regió convidada. 

Foto%20Cab%C3%ADlia.jpg

www.trobadesdemusica.cat