Fira Mediterrània assisteix al seminari internacional sobre arts de carrer Fresh Street a Portugal

Des d’avui i fins divendres, Fira Mediterrània de Manresa assisteix al Fresh Street, un seminari internacional per al desenvolupament de les arts de carrer, que se celebra a la ciutat portuguesa de Santa Maria da Feira en el marc de l’Imaginarius, Festival Internacional de Teatre de Carrer.
2017/05/24 11:20:00 UTC

Des d’avui i fins divendres, Fira Mediterrània de Manresa assisteix al Fresh Street, un seminari internacional per al desenvolupament de les arts de carrer, que se celebra a la ciutat portuguesa de Santa Maria da Feira en el marc de l’Imaginarius, Festival Internacional de Teatre de Carrer. L’objectiu és obrir noves perspectives i establir nous contactes en l’àmbit de les arts de carrer.

El Fresh Street està organitzat per Circostrada Network (que treballa per desenvolupar i estructurar el món del circ i les arts de carrer a Europa) i ARTCENA. La primera edició del Fresh Street es va celebrar a Tàrrega i hi van participar més de 300 professionals de 30 països diferents. En aquesta segona edició el seminari aplegarà artistes, programadors, premsa, investigadors i responsables polítics, per estimular intercanvis, treballar en xarxa i debatre sobre l’estat del sector.

Fresh Street 17