Fira Mediterrània assisteix al Trapezi de Reus

Del 10 al 13 de maig, Trapezi, la Fira de Circ de Catalunya, celebra la 22a edició omplint de circ les places, carrers i equipaments de Reus.
2018/05/10 09:15:00 GMT+2

Del 10 al 13 de maig, Trapezi, la Fira de Circ de Catalunya, celebra la 22a edició omplint de circ les places, carrers i equipaments de Reus. Fira Mediterrània de Manresa assistirà a aquesta cita anual dels professionals del circ, que té l’objectiu d’impulsar la creació, la producció i la distribució d’espectacles.

L’espai professional, que s’ubica per primera vegada a Cal Massó, una antiga fàbrica de licors transformada en centre artístic multidisciplinari, és el punt de referència i seu de les activitats destinades als professionals del circ o de les arts escèniques en general: artistes, programadors, distribuïdors o representants d’entitats o institucions que treballen per la formació, la creació i la promoció cultural.

Enguany està previst que hi hagi una major presència de programadors i professionals internacionals, representants de festivals i esdeveniments europeus de països com França, Bèlgica, Itàlia, República Txeca, Alemanya, de Llatinoamèrica i també una important delegació de professionals del Regne Unit.

Trapezi Reus.jpg