Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix al Trapezi de Reus

Del 10 al 13 de maig, Trapezi, la Fira de Circ de Catalunya, celebra la 22a edició omplint de circ les places, carrers i equipaments de Reus.
2018/05/10 09:15:00 GMT+2

Del 10 al 13 de maig, Trapezi, la Fira de Circ de Catalunya, celebra la 22a edició omplint de circ les places, carrers i equipaments de Reus. Fira Mediterrània de Manresa assistirà a aquesta cita anual dels professionals del circ, que té l’objectiu d’impulsar la creació, la producció i la distribució d’espectacles.

L’espai professional, que s’ubica per primera vegada a Cal Massó, una antiga fàbrica de licors transformada en centre artístic multidisciplinari, és el punt de referència i seu de les activitats destinades als professionals del circ o de les arts escèniques en general: artistes, programadors, distribuïdors o representants d’entitats o institucions que treballen per la formació, la creació i la promoció cultural.

Enguany està previst que hi hagi una major presència de programadors i professionals internacionals, representants de festivals i esdeveniments europeus de països com França, Bèlgica, Itàlia, República Txeca, Alemanya, de Llatinoamèrica i també una important delegació de professionals del Regne Unit.

Trapezi Reus.jpg