Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània de Manresa, a la fira musical Babel Med de Marsella

Babel Med Music, el fòrum internacional de les músiques del món que té lloc cada any a Marsella (França), celebra del 16 al 18 de març la 13a edició. Fira Mediterrània hi serà present, juntament amb altres 18 empreses i entitats catalanes, des de l’estand que ha coordinat el Departament de Cultura
2017/03/16 12:45:00 UTC

Babel Med Music, el fòrum internacional de les músiques del món que té lloc cada any a Marsella (França), celebra del 16 al 18 de març la 13a edició. Fira Mediterrània hi serà present, juntament amb altres 18 empreses i entitats catalanes, des de l’estand que ha coordinat el Departament de Cultura, mitjançant l’Àrea de Mercats de l’ICEC. Fira Mediterrània aprofitarà la seva participació al mercat francès per parlar del seu 20è aniversari als professionals acreditats. Ho farà en una trobada dissabte al migdia, organitzada conjuntament amb l’Àrea de Mercats de l’ICEC i l’ILLENC (Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears).

Dins la programació professional de Babel, Fira Mediterrània també participarà en dues sessions d’Speed Meetings: divendres al matí, a les sessions organitzades per l’ICEC per tal de facilitar els intercanvis entre les empreses catalanes i els professionals francesos i internacionals. I divendres a la tarda, a les trobades amb directors artístics de mercats i festivals, organitzades per Babel Med. La participació catalana es completa amb l’actuació de Txarango, dissabte a la nit, al Mirabeau Stage del Dock des Suds.

En el marc de la fira marsellesa, també es duran a terme diferents trobades organitzades per l’European Forum of Worldwide Music Festivals (EFWMF), del qual Fira Mediterrània n’és membre. Fira Mediterrània aprofitarà aquestes reunions per presentar la 20a edició als altres festivals de l’EFWMF.

Babel Med està considerada com la principal cita de les músiques del món a França i una de les més importants a nivell internacional. Enguany, per primer cop, l’esdeveniment s’obre també al jazz i a estètiques més actuals per tal de respondre a les mutacions en l’àmbit de l’espectacle en viu. En aquesta edició, s’esperen més de 2.000 professionals, es podran escoltar 31 concerts d’artistes vinguts dels 5 continents i es preveu aplegar més de 15.000 espectadors.

Fira Mediterrània de Manresa, a la fira musical Babel Med de Marsella