Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània de Manresa, al principal mercat musical d’Itàlia, el Medimex de Bari

La ciutat italiana de Bari acull des d’avui i fins l’1 de novembre la 4a edició del Medimex, el gran saló internacional de la innovació musical promogut per Puglia Sounds i principal mercat musical d’Itàlia.
2014/10/31 11:05:30 Europe/Madrid

La ciutat italiana de Bari acull des d’avui i fins l’1 de novembre la 4a edició del Medimex, el gran saló internacional de la innovació musical promogut per Puglia Sounds i principal mercat musical d’Itàlia. Fira Mediterrània de Manresa hi és a l’estand 34 de la zona d’exposició i hi participarà directament a dues activitats més: liderant una de les sessions de trobades ràpides “face to face” (avui, d’11 a 13h) i amb la presentació “The Mediterranean that resonates”, demà 31 d’octubre a les 15h. Puglia Sounds és un dels socis internacionals de Fira Mediterrània, i com a fruit d’aquesta col·laboració, també avui, a les 21:40h, el grup català Lenacay portarà per primer cop al mercat italià la seva proposta experimental que barreja el flamenc amb altres llenguatges musicals.

http://www.pugliasounds.it/medimex