Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània de Manresa assisteix a la Fira de Titelles Lleida

Des d’avui i fins diumenge, Lleida acull la 29a edició de la Fira de Titelles, organitzada pel Centre de Titelles de Lleida i l'Ajuntament.
2018/05/04 11:20:00 GMT+2

Des d’avui i fins diumenge, Lleida acull la 29a edició de la Fira de Titelles, organitzada pel Centre de Titelles de Lleida i l'Ajuntament. Fira Mediterrània de Manresa assistirà a aquest punt de trobada de companyies, programadors i productors per posar-se al dia de les novetats del sector titellaire.

La Fira de Titelles de Lleida d’enguany ha programat 26 espectacles de sala i carrer, amb 26 companyies i 17 estrenes. Està previst que s’acreditin per assistir-hi més de 300 professionals, els quals participaran en les jornades tècniques, actuacions i activitats paral·leles. L'objectiu de la Fira és esdevenir una plataforma de mercat per als professionals dels titelles i al mateix temps de difusió artística.

Titelles Lleida 2018