Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània de Manresa participa a l’Hungarian Folk Music Showcase Day

L’Hungarian Heritage House ha organitzat una jornada intensiva de showcase, l’Hungarian Folk Music Showcase Day, amb grups de música tradicional hongaresa.
2018/05/25 16:00:00 GMT+2

L’Hungarian Heritage House ha organitzat una jornada intensiva de showcase, l’Hungarian Folk Music Showcase Day, amb grups de música tradicional hongaresa. Aquesta activitat va adreçada a un grup de programadors hongaresos i estrangers procedents de Catalunya, Itàlia, Estònia, Polònia, Sèrbia i Eslovènia, entre els quals s’inclou Fira Mediterrània de Manresa.

L’Hungarian Heritage House és una institució que té el compromís de preservar i promoure la cultura tradicional de la regió de la Plana Panònica. La institució desenvolupa activitats centrades en la promoció de la música folklòrica en l’escena internacional.  L’esdeveniment Hungarian Folk Music Showcase Day és una iniciativa que s’estrena enguany i vol ser un aparador de música per organitzadors de festivals i operadores de sales de concerts adreçat a professionals d’Hongria i internacionals. Amb la seva assistència a la jornada de showcases, la Fira podrà conèixer els grups actuants i a la resta de professionals internacionals participants.

Aquesta activitat està organitzada en el marc del festival Budapest Folk Fest, que organitza la prestigiosa discogràfica hongaresa Fono.

Budapest 2018