Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània, en representació de COFAE, participarà a Grècia a la reunió de l’IETM

Entre els propers 17 i 20 d'octubre, se celebrarà a Atenes, Grècia, una nova reunió plenària de l'IETM (International Network for Contemporary Performing Arts), una xarxa que agrupa més de cinc-centes organitzacions que representen una cinquantena llarga de països de tot el món.
2013/10/15 09:31:51 Europe/Madrid

Entre els propers 17 i 20 d'octubre, se celebrarà a Atenes, Grècia, una nova reunió plenària de l'IETM (International Network for Contemporary Performing Arts), una xarxa que agrupa més de cinc-centes organitzacions que representen una cinquantena llarga de països de tot el món. Punt de trobada d'entitats que acumulen anys d'experiència en el treball internacional i, al mateix temps, espai d'acollida i acompanyament per aquelles que comencen, l'IETM és, sobretot, un espai on compartir coneixement, informació i exemples de bones pràctiques. Amb la voluntat d'impulsar les propostes de qualitat i visualitzar l'impacte de les arts escèniques en la nostra societat, aquests meetings presencials (durant la resta de l'any funcionen els virtuals a través del seu web) afavoreixen els intercanvis i els projectes compartits.

Com a membre d'aquesta xarxa, COFAE (Coordinadora de Ferias de Artes Escénicas del Estado español, associació de què forma part Fira Mediterrània) serà representada per dos delegats (Fira Mediterrània i FiraTàrrega) en aquesta trobada que l'IETM ha organitzat, amb tota la intenció, en la capital grega. I és que el sector cultural del país hel·lènic ha estat colpejat greument pel col·lapse financer i, fora de rares excepcions, sobreviu gràcies a l'entusiasme i la dedicació de nombroses persones que actuen des de diferents àmbits. Aquest IETM Autumn Plenary Meeting | Athens 2013 serà una nova oportunitat per promoure el concepte de fira que funciona a l'Estat espanyol (poc conegut encara a la resta del continent) i la pròpia COFAE, a banda de convertir-se en una porta a la realitat de les arts escèniques gregues, que mantenen una bona vitalitat malgrat la situació de greu crisi financera que pateix la terra de Tespis, Èsquil, Sòfocles i tants d'altres.

Més informació a http://ietm.org/