Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània es reuneix amb les associacions professionals

Fira Mediterrània de Manresa ha convocat les associacions de professionals dels sectors de la música i les arts escèniques catalanes que habitualment col·laboren amb el mercat manresà per tal d’explicar-los quin serà el contingut de l’activitat professional de la propera edició.
2018/05/03 13:16:00 GMT+2

Fira Mediterrània de Manresa ha convocat les associacions de professionals dels sectors de la música i les arts escèniques catalanes que habitualment col·laboren amb el mercat manresà per tal d’explicar-los quin serà el contingut de l’activitat professional de la propera edició de la Fira (que se tindran lloc del 4 al 6 d’octubre).

Durant la reunió, que s'ha celebrat a les 12h a la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural (edifici de la Filmoteca de Catalunya a Barcelona), els professionals participants han pogut proposar diferents accions per dur a terme en el marc de la programació de l’activitat professional de la Fira.

WhatsApp Image 2018-05-03 at 12.22.24.jpg