Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània fa reunions ràpides a la fira valenciana Trovam!

Fira Mediterrània assistirà durant els propers dies a La Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend, lʼesdeveniment musical que anualment se celebra a Castelló de La Plana per donar a conéixer la vitalitat de la música valenciana i servir de lloc de trobada professional del sector.
2019/11/06 12:58:00 GMT+1

Fira Mediterrània de Manresa assistirà durant els propers dies a La Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend, lʼesdeveniment musical que anualment se celebra a Castelló de La Plana per donar a conéixer la vitalitat de la música valenciana i servir de lloc de trobada professional del sector. Fira Mediterrània participarà dissabte a les sessions d’speed meetings, reunions ràpides, amb els professionals acreditats.

Trovam! celebra la sisena edició i es consolida com al certamen professional més important de la indústria musical al País Valencià, amb actuacions en directe, debats, conferències, i una destacada presència de programadors, músics, promotors, mànagers i de tots els agents que formen part de la cadena de valor musical i que es donaran cita a Castelló.

Les actuacions musicals ocuparan diversos espais públics de la ciutat -LʼAuditori, el Teatre Principal, la Plaça Major, la Plaça de l’Hort dels Corders- i faran de la música el principal dinamitzador de la ciutat durant quatre dies. Entre elles destaca l’actuació del duet femení Tarta Relena, fruit de la col·laboració entre el mercat valencià i Fira Mediterrània. Aquesta activitat forma part del Pla d’Acció Estatal de la Fira.

10_10_2019_MEDITERRANIA 19_RETA RALETA_TXUS GARCIA_01_IMG_2033.jpg

Tarta Relena als showcases de Fira Mediterrània 2019