Fira Mediterrània fa una presentació en el marc de la 28a Mostra d’Igualada

Fira Mediterrània també ocuparà un dels estands de la zona d’exposició, que després de ser ampliada, comptarà amb una quarentena d’estands per a companyies, institucions, xarxes i empreses del sector.
2017/04/03 10:11:00 UTC

Des d’avui i fins al 2 d’abril se celebra la 28ª edició de la Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil. Aquesta tarda, poc abans de l’acte inaugural de la Llotja Professional, que torna a estar instal·lada al Museu de la Pell, Fira Mediterrània farà una presentació davant dels professionals assistents a l’acte. Igualada presenta enguany una Llotja redissenyada, amb la voluntat de promoure l’activitat professional. Fira Mediterrània ocuparà un dels estands de la zona d’exposició, que després de ser ampliada, comptarà amb una quarentena d’estands per a companyies, institucions, xarxes i empreses del sector.

La Mostra d’Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Els seus objectius principals són nodrir les programacions familiars d’arreu del país i afavorir la internacionalització de les companyies que hi participen. Durant aquests dies, el programa de la Mostra inclourà un total de 51 companyies que duran a terme 102 representacions. El focus de la programació d’enguany s’ha fitxat en temes poc habituals del teatre per a tots els públics, com la guerra, la por i la identitat sexual, entre d’altres.

PresentacioIgualada17.jpg