Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània farà speed meetings al Trapezi de Reus

La programació artística de Trapezi 2019 compta amb més d’una vintena d’espectacles de 31 companyies vingudes tant de Catalunya com d’arreu de l’estat i internacionals.
2019/05/09 09:50:35.931742 GMT+2

Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, celebra la seva 23a edició del 9 al 12 de maig a Reus. La programació artística de Trapezi 2019 compta amb més d’una vintena d’espectacles de 31 companyies vingudes tant de Catalunya com d’arreu de l’estat i internacionals. Fira Mediterrània de Manresa hi assistirà i participarà dissabte 11 de maig en una de les sessions d’speed meeting, reunions ràpides amb professionals del sector. Es tracta d’una trobada entre productors, artistes, distribuïdors i programadors on explicar projectes i compartir trajectòries, objectius i interessos, que organitza l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).

L’Àrea professional de Trapezi està ubicada a Cal Massó, una antiga fàbrica de licors transformada en centre artístic multidisciplinari, i esdevé durant els dies que dura la fira un espai de mostra, trobada i treball en comú dels professionals del sector del circ, amb la voluntat de generar negoci i impulsar la creació, la producció i la distribució de tots els formats i disciplines.