Fira Mediterrània participa a l’Assemblea de Cofae a Gijón, en el marc de FETEN

Fira Mediterrània ha participat aquest matí a l’assemblea ordinària de Cofae (Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques de l’Estat español) per parlar, entre altres temes, de projectes i activitats.
2018/02/20 13:47:00 GMT+1

Fira Mediterrània ha participat aquest matí a l’assemblea ordinària de Cofae (Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques de l’Estat español) per parlar, entre altres temes, de projectes i activitats. L’assemblea s’ha celebrat en el marc de la 27ª edició de FETEN, la Fira Europea d’Arts Escèniques per a Nens i Nenes de Gijón (Astúries).

Enguany FETEN, trobada anual de referència i negoci per als professionals del sector infantil, compta amb la presència de cinc companyies més que l'any passat. En total hi participen 19 companyies catalanes i 63 de la resta de l’Estat espanyol, Portugal, França, Bèlgica, Itàlia, Anglaterra, Hongria, Noruega,  Uruguai i Argentina. La programació destaca per la incorporació de les noves tecnologies com a suport escenogràfic i com a element connector entre ballarins i actors.

Feten 2018