Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa a la 30a edició de la Fira de Titelles de Lleida

Del 3 al 5 de maig el món fantàstic de les titelles inundarà carrers i places de Lleida amb la 30a edició de la Fira de Titelles, que organitzen el Centre de Titelles i l'Ajuntament.
2019/05/03 13:51:33.356872 GMT+2

Del 3 al 5 de maig el món fantàstic de les titelles inundarà carrers i places de Lleida amb la 30a edició de la Fira de Titelles, que organitzen el Centre de Titelles i l'Ajuntament. La Fira de Titelles de Lleida, com a plataforma de mercat especialitzada en espectacles de titelles i en el teatre de protagonisme plàstic, a més de la seva vessant artística aposta per oferir als professionals acreditats un espai específic per a ells, en el què es generin sinergies i contactes favorables a la compra i venda d'espectacles, i es propiciï la interrelació entre artistes, titellaires, creadors i programadors. Fira Mediterrània de Manresa hi assistirà per aprofitar aquest vessant professional i participarà a les sessions d’speed meetings de divendres 3 de maig coorganitzades amb l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP), reunions ràpides de 10 minuts entre programadors i companyies per facilitar l'intercanvi, i en una ronda de presentacions de diumenge 5 de maig.

Aquestes dues activitats tindran lloc a l’Espai PRO, punt de trobada per als professionals del sector, entitats creatives, divulgatives o professionals relacionats amb aquest camp artístic i destinat a divulgar-ne la seva tasca cultural. L'Espai PRO acull durant els tres dies de Fira les 12s Jornades Tècniques, un seguit d'activitats que reforcen la importància de la vessant professional de la Fira.