Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa a la jornada professional en format digital del Sismògraf d’Olot

El Sismògraf d’Olot, mercat i festival epicentre de la dansa a Catalunya, s’havia de celebrar del 23 al 26 d’abril, però seguint les mesures de prevenció per evitar la propagació del Covid19 adoptades per les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya, s’ha hagut de transformar.
2020/04/24 12:54:12.480747 GMT+2

El Sismògraf d’Olot, mercat i festival epicentre de la dansa a Catalunya, s’havia de celebrar del 23 al 26 d’abril, però seguint les mesures de prevenció per evitar la propagació del Covid19 adoptades per les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya, s’ha hagut de transformar. Es manté la jornada per a professionals, que se celebra avui 24 d’abril amb la programació prevista, però de forma telemàtica, el Sismògraf PRO Digital, i a la tardor, el festival es reinventarà reprogramant el màxim d'espectacles en dos Sismodays (20 de setembre i 3 d'octubre), Rèpliques i Piroclasts. Fira Mediterrània de Manresa és un dels més de 200 professionals que s’han inscrit per participar a la jornada professional de divendres.

El programa professional del Sismògraf PRO Digital, pensat per establir sinergies entre companyies i programadors, inclou el seminari “Urgència climàtica i cultura”, organitzat per Pyrenart en col·laboració amb el Sismògraf i que pretén posar en agenda mesures ràpides i contundents sobre el medi ambient des del sector cultural; la Cambra Magmàtica, una espai on les companyies seleccionades presentaran els projectes amb els quals comencen a treballar i proposaran fórmules de col·laboració, i les sessions d’Speed Meetings, reunions ràpides amb els artistes i companyies.