Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa a la Trobada de programadors municipals d’arts escèniques i música

Avui presentem la Fira Mediterrània de Manresa a la Trobada de programadors municipals d’arts escèniques i música 2019 que organitza la Direcció General de Cooperació Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat juntament amb les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.
2019/04/11 13:56:00 GMT+2

Avui presentem la Fira Mediterrània de Manresa a la Trobada de programadors municipals d’arts escèniques i música 2019 que organitza la Direcció General de Cooperació Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat juntament amb les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. A la Trobada, que se celebra durant tot el matí a la NAU#2 de ca n’Oliveres, a Martorell, també es presentaran altres fires d’arts escèniques i música (el Sismògraf d’Olot, la Fira Trapezi de Reus, FiraTàrrega i el Mercat de Música Viva de Vic), les propostes recomanades per la comissió assessora PROGRAMA.CAT i els equipaments nacionals (Mercat de les Flors, Teatre Nacional de Catalunya i Teatre Lliure).

Els objectius de la trobada són oferir als programadors i tècnics de cultura eines, informació i recursos; informar i assessorar sobre els projectes actuals d’arts escèniques i música, i avançar en la vertebració i la consolidació del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM).

WhatsApp Image 2019-04-11 at 15.09.20.jpeg