Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa als Speed Meetings de la Fira Valenciana de la Música Trovam!

Del 8 a l’11 de novembre se celebra a Castelló de la Plana la sisena edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend, esdeveniment musical organitzat per tal de donar a conèixer la vitalitat de la música valenciana i oferir un lloc de trobada professional del sector.
2018/11/08 14:02:00 GMT+1

Del 8 a l’11 de novembre se celebra a Castelló de la Plana la sisena edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend, esdeveniment musical organitzat per tal de donar a conèixer la vitalitat de la música valenciana i oferir un lloc de trobada professional del sector. Fira Mediterrània de Manresa hi assisteix per participar en la sessió d’Speed Meeting-roda de negocis prevista per avui a la tarda. Pel que fa a la programació artística, destaca el showcase de divendres a les 14h amb Arnau Tordera i Magí Canyelles, guanyadors de la darrera edició del Premi Teresa Rebull al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional amb Les cançons seran sempre nostres. El concert tindrà lloc gràcies als acords de col·laboració entre Fira Mediterrània i Trovam!.

En la seva 6a edició, el Trovam! es consolida com el certamen professional més important de la indústria musical al País Valencià. Actuacions en directe, debats, conferències, i una destacada presència de programadors, músics, promotors, mànagers i tots els agents que formen part de la cadena de valor musical es donen cita a Castelló tot garantint lʼèxit dʼuna convocatòria que pretén fer de la música un dels elements clau en el desenvolupament social, cultural i econòmic dels valencians.

Les actuacions musicals ocuparan diversos espais públics de la ciutat -LʼAuditori, el Teatre Principal, la Plaça Major, la Plaça de l’Hort dels Corders- i faran de la música el principal dinamitzador de la ciutat durant quatre dies.

Showcase Arnau & Magí.jpg

Showcase de Les cançons seran sempre nostres