Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa amb un estand a la Mostra d’Igualada

La 29a edició de La Mostra d‟Igualada –Fira de teatre infantil i juvenil se celebra del 12 al 15 d‟abril. Aquesta fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya és un destacat punt de trobada anual per als professionals del sector.
2018/04/12 14:20:00 GMT+2

La 29a edició de La Mostra d‟Igualada –Fira de teatre infantil i juvenil se celebra del 12 al 15 d‟abril. Aquesta fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya és un destacat punt de trobada anual per als professionals del sector i Fira Mediterrània de Manresa hi serà present amb un estand a la Llotja Professional, ubicada al Museu de la Pell.

Enguany, la Mostra vol reivindicar la descoberta del món mitjançant les  arts  escèniques com a vehicle  d‟idees i  motor de sorpreses i curiositat, per créixer,  imaginar,  viatjar  i plantejar  preguntes.  El  conjunt  de  la programació ofereix un cartell ric en formats, gèneres i estils amb espectacles per a infants a partir de 3 anys, joves i públic familiar.

La programació artística (amb 54 espectacles i 104 representacions) es completa amb activitats adreçades a companyies i programadors, amb l’objectiu de proveir les programacions familiars d‟arreu del territori català i facilitar l‟accés als circuits estatals i internacionals. La Mostra acull cada any més de 30.000 espectadors i 700 professionals acreditat.

WhatsApp Image 2018-04-12 at 11.43.49-1.jpeg