Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània, present a la Mostra d’Igualada amb un estand i una sessió de reunions ràpides

Avui a les 21h s’inaugura la 30a edició de la Mostra d’Igualada de teatre infantil i juvenil, la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Des de llavors i fins diumenge, la capital de l’Anoia acollirà un centenar d’actuacions adreçades al públic familiar.
2019/04/04 11:50:00 GMT+2

Avui a les 21h s’inaugura la 30a edició de la Mostra d’Igualada de teatre infantil i juvenil, la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Des de llavors i fins diumenge, la capital de l’Anoia acollirà un centenar d’actuacions adreçades al públic familiar. La Mostra també és  punt de trobada destacat per al sector professional, amb un conjunt d’activitats paral·leles, com conferències, reunions ràpides, un mercat de projectes i trobades pactades o informals que afavoreixen el contacte entre els diferents agents. Fira Mediterrània de Manresa hi participarà amb un estand a la zona d’expositors de la Llotja ubicada al Museu de la Pell i amb una sessió de reunions ràpides, que tindrà lloc divendres 5 d’abril al migdia.

En el seu 30è aniversari la Mostra vol reivindicar la cultura com a font d’aliment imprescindible per créixer com a persones amb l’eslògan “Espectacles que et fan créixer”. El conjunt de la programació ofereix un cartell ric en formats, gèneres i estils amb espectacles per a infants a partir de 3 anys, joves i públic familiar.

WhatsApp Image 2019-04-05 at 13.19.44.jpeg