Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

L’EMPRESA APORTADA, RESPONSABLE DE LA PREMSA NACIONAL I INTERNACIONAL DE LA FIRA MEDITERRÀNIA, REP EL PREMI PLA DE COMUNICACIÓ

 
2011/10/10 18:01:22 Europe/Madrid

 

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha atorgat el Premi al Millor Pla de Comunicació a aPortada per la campanya realitzada en el marc del Concurs Internacional de Música Maria Canals Barcelona, “Barcelona, capital mundial del piano”.

El jurat dels III Premis Gabinets de Comunicació ha considerat que el Pla d’aPortada “aconsegueix que una activitat que podria ser considerada minoritària s’apropi a altres sectors socials, assolint allò que tota comunicació pretén: arribar al gran públic”. I valora també “la bona utilització de diferents canals de comunicació complementària –relacions públiques, relacions directes amb els públics finals, etc.-“.

Una de les accions d’aquest Pla executades per aPortada destaca la recollida i pintada de pianos de paret antics per distribuir-los després per la ciutat de Barcelona durant els dies del Concurs i posar-los així a disposició de tothom que els volgués tocar.

L’objectiu d’aquests guardons és reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector públic i privat per donar accés a una informació veraç i útil. L’entrega del guardó tindrà lloc el proper 19 d’octubre a la seu del Col·legi de Periodistes.