Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

La Fira Mediterrània de Manresa al 2n Medimex de Bari, Itàlia

La Fira Mediterrània de Manresa serà entre divendres i diumenge a la segona edició del Medimex de Bari, a la regió italiana de la Puglia, dins el conveni de cooperació establert entre l'agència Puglia Sounds i la Fundació del mercat manresà. La Fira serà a l'estand número 50 contribuint a la projecció internacional de la cultura i els artistes catalans.
2012/12/19 09:51:49 Europe/Madrid

La Fira Mediterrània de Manresa serà entre divendres i diumenge a la segona edició del Medimex de Bari, a la regió italiana de la Puglia, dins el conveni de cooperació establert entre l'agència Puglia Sounds i la Fundació del mercat manresà. La Fira serà a l'estand número 50 contribuint a la projecció internacional de la cultura i els artistes catalans. En aquest sentit, l'estand de la Fira actuarà com a paraigües català acollint diferents agents culturals del nostre país. Així mateix, dissabte la Fira ha estat convidada a participar com a consultora en la secció de l'speed dating, reunions ràpides agendades prèviament.

 

Més informació: www.medimex.it