Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

La Fira Mediterrània de Manresa al Mercat de Música Viva de Vic

La Fira Mediterrània de Manresa assisteix fins al diumenge 16 de setembre al Mercat de Música de Vic, lloc que esdevé punt de trobada del sector musical amb més de 600 professionals acreditats. El Mercat té com a objectius fonamentals contribuir a dinamitzar la indústria musical del país, esdevenir un espai de reflexió sobre la música i contribuir a donar eines per a que el sector pugui créixer i mantenir-se.
2012/09/21 11:14:43 Europe/Madrid

La Fira Mediterrània de Manresa assisteix fins al diumenge 16 de setembre al Mercat de Música de Vic, lloc que esdevé punt de trobada del sector musical amb més de 600 professionals acreditats. El Mercat té com a objectius fonamentals contribuir a dinamitzar la indústria musical del país, esdevenir un espai de reflexió sobre la música i contribuir a donar eines per a que el sector pugui créixer i mantenir-se. Al recinte comercial hi hauran més de 50 stands on empreses del sector, productors, discogràfiques, associacions de professionals i entitats podran donar a conèixer la seva tasca, intercanviar opinions i experiències i generar negoci. La Fira Mediterrània serà representada pel seu director artístic, David Ibáñez, i per la responsable de professionals, Lídia Hinojo.