Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Marala Trio i Tarta Relena fan una residència artística a Tànger

Aquesta acció, que porta per lema “Veus del Mediterrani a Tànger”, forma part del programa Catalan Sounds de l’Institut Ramon Llull i es realitza després del pas de les dues formacions femenines per la darrera edició de Fira Mediterrània de Manresa.
2019/12/13 11:10:00 GMT+1

El trio de veus femenines Marala Trio i el duet de música a cappella, també femení, Tarta Relena participen durant aquests dies en una residència artística de creadores de Catalunya, Illes Balears i València amb músics marroquins a Tànger, a la sala Tabadoul. Aquesta acció, que porta per lema “Veus del Mediterrani a Tànger”, forma part del programa Catalan Sounds de l’Institut Ramon Llull i es realitza després del pas de les dues formacions femenines per la darrera edició de Fira Mediterrània de Manresa.

El resultat de la residència artística es podrà veure aquest cap de setmana a la mateixa sala Tabadoul. Dissabte 14 de desembre a les 21h tindrà lloc el concert de Marala Trio, i l'endemà, diumenge 15 de setembre, serà el torn de Tarta Relena.

Amb aquesta iniciativa de l’Institut Ramon Llull es dona una oportunitat a grups de creadors catalans d’experimentar, intercanviar i donar a conèixer la seva feina artística en un espai de creació i difusió de rellevància internacional. Tal com indica el seu nom, Tabadoul -que en àrab significa “intercanvi ”- és un espai polivalent destinat als intercanvis culturals entre Tànger, el Marroc i Europa. Amb una programació dedicada a la promoció dels artistes més contemporanis, la sala és oberta a tot tipus d’activitats culturals: conferències, debats, lectures dramatitzades, concerts, performances, projeccions o exposicions, entre d’altres.

image002 (1).jpg