Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Presentació oficial del 30è Aplec Internacional d'Ostrava, a la República Txeca

Aquest matí s’ha presentat oficialment la 30a edició de l’Aplec Internacional, que enguany tindrà lloc a Ostrava, a la República Txeca.
2017/02/10 13:14:17 Europe/Madrid

Aquest matí s’ha presentat oficialment la 30a edició de l’Aplec Internacional, que enguany tindrà lloc a Ostrava, a la República Txeca. L’Aplec està organitzat per Adifolk i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya. Fira Mediterrània hi ha col·laborat, posant els contactes de la seva xarxa de socis internacionals a l’abast dels organitzadors amb l’objectiu de trobar un emplaçament adequat per a l’esdeveniment. Com a resultat, Adifolk va arribar a un acord amb el festival de la República Txeca Colours of Ostrava i la mostra internacional de cultura popular catalana es farà a principis de juliol de 2017, just abans de la celebració del certamen txec, en el marc d’una mostra d’arts de carrer.

L’objectiu de l’Aplec Internacional és contribuir a la projecció internacional de la cultura popular i tradicional de Catalunya. L'expedició catalana la formaran més de 20 grups folklòrics, uns 500 actuants i més de 1.000 acompanyants. Per commemorar el 30è aniversari, s’estrenaran uns gegants propis de l’entitat i representatius de la cultura popular.

WhatsApp%20Image%202017-02-10%20at%2011_37_33.jpg