Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Reunions amb Cofae i sessions de trobades ràpides, a l’edició 2020 de FETEN (Gijón)

Fira Mediterrània de Manresa assistirà a les assemblees de Cofae (la Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques de l’Estat espanyol) que tindran lloc demà 11 de febrer en el marc de la Fira Europea d’Arts Escèniques per a Nens i Nenes, FETEN, (Gijón).
2020/02/10 12:25:54.074546 GMT+1

Fira Mediterrània de Manresa assistirà a les assemblees de Cofae (la Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques de l’Estat espanyol) que tindran lloc demà 11 de febrer en el marc de la Fira Europea d’Arts Escèniques per a Nens i Nenes, FETEN, (Gijón). Fira Mediterrània aprofitarà la presència a la fira de teatre infantil per participar a les Trobades Ràpides de FETEN, durant les quals es mantindran reunions ràpides amb els artistes del sector que ho han sol·licitat prèviament.

A les 11 del matí tindrà lloc l’assemblea ordinària de Cofae, durant la qual es parlarà del pressupost i els projectes i activitats previstos per al 2020. A les 13 h començarà l’assemblea extraordinària amb la renovació de la Junta Directiva com a punt principal a l’ordre del dia.

FETEN és un espai que promou l’intercanvi i la cooperació entre els diferents sectors de la creació i la distribució de les arts escèniques per a nens i nenes i té com a un dels principals objectius la contribució a la dignificació del sector. L’exhibició d’espectacles, els debats, les exposicions i les presentacions de llibres, entre altres activitats, atrauen cada any a gran nombre de programadors i distribuïdors de tot l’Estat espanyol i d’Europa.