Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Exhaurides les entrades de la primera sessió del concert de Marala Trio a la Fira Mediterrània

Encara queden entrades per a la sessió de les 23h del concert, que tindrà lloc al saló de La Buresa (Casa Torrents), divendres 11 d’octubre
2019/10/04 13:59:13.748240 GMT+2

La proposta intimista i delicada de Marala Trio, Binaural_música a cau d’orella, inclosa dins la programació de la propera edició de Fira Mediterrània de Manresa, ha exhaurit les entrades de la primera sessió, la de divendres 11 d’octubre a les 18:30h. Encara queden entrades per a la sessió de les 23 h, el mateix dia i lloc.

El concert d’aquest trio de veus femenines tindrà lloc a la sala principal de la casa modernista La Buresa (Casa Torrents), a la Plaça Sant Domènec, i forma part del conjunt de propostes de joves artistes que han iniciat les seves carreres artístiques partint de l’arrel. Aquests joves, juntament amb les mirades cap a l’arrel d’artistes amb trajectòries consolidades i les propostes que reflexionen sobre qüestions de gènere, integren els tres eixos de l’edició d’enguany.

En aquest cas, Marala Trio ofereixen un repertori de cançons inspirades en la música tradicional dels Països Catalans. Ho fan amb un micròfon binaural, un dispositiu que capta el so en 360 graus, com ho fa l’oïda humana, i que, disposat al centre de la sala, fa arribar al públic el so a través d’uns auricular. L’efecte sonor en l’oient és d’una absoluta nitidesa i d’una total intimitat.