Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània exhaureix els estands de la Llotja i les entrades de Txarango

3100 alumnes i acompanyants de 22 escoles del Bages també ocupen totes les places disponibles per assistir a les sessions del Firaescoles A més de dues setmanes de que comenci la 17a edició, la Fira Mediterrània de Manresa ja ha exhaurit tots els estands de la llotja professional, ha venut totes les entrades disponibles per anar a veure els Txarango i té totalment ocupades les places ofertades al Firaescoles, les sessions adreçades a les escoles i instituts del Bages.
2014/09/24 11:07:00 Europe/Madrid

3100 alumnes i acompanyants de 22 escoles del Bages també ocupen totes les places disponibles per assistir a les sessions del Firaescoles

A més de dues setmanes de que comenci la 17a edició, la Fira Mediterrània de Manresa ja ha exhaurit tots els estands de la llotja professional, ha venut totes les entrades disponibles per anar a veure els Txarango i té totalment ocupades les places ofertades al Firaescoles, les sessions adreçades a les escoles i instituts del Bages.

Els concert de la nit de divendres 10 d’octubre a la Sala Stroika, encapçalat per Txarango, un dels plats forts de la 17a edició, ha estat el primer d’enguany a exhaurir totes les entrades a la venda. Txarango comparteix cartell a l’Stroika, dins el Circuit Estepà Mediterrània, la secció més trencadora del programa de la Fira, amb la posada en escena festiva i les lletres combatives dels bagencs Kòdul i amb una de les joies de l’edició d’enguany, els djs britànics Addictive TV i la seva proposta de fusió electrònica amb sons ancestrals, gràcies a les preses de vídeo enregistrades a més de 100 músics de tot el món. Aquest concert amaga una de les sorpreses de la Fira, ja que aprofitant la seva coincidència sobre els escenaris, els Txarango faran una petita col·laboració amb els Addictive TV. Per altra banda, la Fira anuncia que hi haurà una nova oportunitat de poder gaudir d’aquest espectacular duet de vj britànics: el dijous 9 d’octubre al Sielu (1.00h) protagonitzaran una actuació de petit format, en el marc de la Festa de Benvinguda que la Fira ofereix a públic i professionals.

Fins el 30 de setembre, Fira Mediterrània ofereix avantatges econòmics per la compra de les entrades, que es poden adquirir a les taquilles del Kursaal, per telèfon (938 723 636) i al web de la Fira Mediterrània (www.firamediterrania.cat). Les entrades dels concerts de la sala Stroika es venen a Sibelius, Solans, Cal Manel, Ítaca i al web www.stroika.cat.

Per altra banda, els estands construïts en forma de rusc seguint l’innovador disseny de l’empresa bagenca A Nou Serveis d’arquitectura immobiliaris, a base de materials reciclats, ja estan ocupats al 100%. La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat, i la seva zona de negoci és la Llotja Professional, situada al Museu de la Tècnica de Manresa. Com a nucli de l’activitat professional, allà hi tindran lloc les jornades professionals, amb més de 30 ponents; es presentaran 25 projectes culturals, i es faran les 180 trobades concertades entre operadors (speed dating), els showcases i diferents xarxes de treball, nacionals i internacionals.

Finalment, les sessions dels cinc espectacles que la Fira ha programat dins el Firaescoles, adreçades a les escoles i instituts del Bages, també estan ocupades al 100% per 3.091 alumnes i acompanyants, procedents de 22 centres diferents. Els espectacles del FiraEscoles de la 17a Fira Mediterrània són Enciclopèdia baixeta de la nit, de 2princesesbarbudes; El Petit Príncep, de N54 Produccions; Baboo Experience, d’Imaginart; Alice, de Thomas Noone Dance; i Escrivents 2.0, de Tramoia Produccions Culturals. La Fira Mediterrània va rebre propostes per participar al Firaescoles per un total de 5.351 alumnes.