Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

@ibl80 i @nurialse, guanyadors del 6è Premi MobileArt de Fira Mediterrània

Una imatge en blanc i negre que va captar @ibl80 des del costat de dins de la porta del clown PereHosta a Open Door és la fotografia guanyadora de la 6a edició del Premi de fotografia 2.0 Fira Mediterrània de Manresa – MobileArt.
2016/10/18 10:19:00 Europe/Madrid

Una imatge en blanc i negre que va captar @ibl80 des del costat de dins de la porta del clown PereHosta a Open Door és la fotografia guanyadora de la 6a edició del Premi de fotografia 2.0 Fira Mediterrània de Manresa – MobileArt. El segon premi se l’ha endut @nurialse per la seva fotografia de l’actuació a la Plaça Sant Domènec d’un altre dels clowns programats a la Fira Mediterrània d’enguany, el Professor Karoli, a Karoli l’home roda. El guardó del primer premi consisteix en un vol en avioneta de 30 minuts de durada, gentilesa de l’escola de vol del Bages AirCat Fly; i el segon, en un vol de 20 minuts.

Per sisè any consecutiu, Fira Mediterrània ha convocat aquest concurs consistent a captar fotografies amb el mòbil o tauleta durant la celebració de la Fira, que va celebrar la 19a edició del 6 al 9 d’octubre. Per participar al concurs, calia ser fan del perfil de Fira Mediterrània a Instagram (@FMediterrania) i penjar les imatges des d’un perfil públic en aquesta xarxa social dedicada a la fotografia feta amb mòbil o tauleta amb l’etiqueta #FMediterrania i #MobileArt. El resultat ha estat la construcció d’un mosaic de diverses mirades sobre la Fira.

El jurat del 6è MobileArt està format per professionals vinculats a la ciutat de Manresa, al món de la comunicació digital i membres de l’equip de Fira Mediterrània.

Foto guanyadora del primer premi:

1r%20Premi%202016.jpg

Foto guanyadora del segon premi:

2n%20Premi%202016.png