Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

La Fira Mediterrània de Manresa convoca la quarta edició del concurs de fotografia 2.0 MobileArt

El concurs compta amb el patrocini de l’Escola de Vol del Bages La Fundació Fira Mediterrània de Manresa convoca per quart any consecutiu el concurs de fotografia 2.0 MobileArt, que consisteix en fer fotografies amb el mòbil o tauleta durant els dies de la 17a Fira, del 9 al 12 d’octubre. Les imatges hauran de compartir-se a Instagram, per construir un mosaic de diverses mirades sobre la Fira Mediterrània de Manresa.
2014/10/07 10:32:00 Europe/Madrid

El concurs compta amb el patrocini de l’Escola de Vol del Bages

La Fundació Fira Mediterrània de Manresa convoca per quart any consecutiu el concurs de fotografia 2.0 MobileArt, que consisteix en fer fotografies amb el mòbil o tauleta durant els dies de la 17a Fira, del 9 al 12 d’octubre. Les imatges hauran de compartir-se a Instagram, per construir un mosaic de diverses mirades sobre la Fira Mediterrània de Manresa.

En aquesta edició, el premi torna a comptar amb la col·laboració de l’Escola de Vol del Bages, que oferirà a l’autor de la millor fotografia un vol amb avioneta de 30 minuts d durada. El segon classificat podrà fer un vol de 20 minuts.

A banda de copsar els moments, les sensacions i les percepcions sobre la Fira Mediterrània, l’objectiu del concurs és desenvolupar la disciplina del MobileART, donat el creixement imparable que l'ús del telèfon mòbil ha desenvolupat entre els artistes i els ciutadans per a les seves creacions.

Canal 2.0 de participació

Instagram

Per participar, cal ser fan del perfil de Fira Mediterrània a Instagram (@FMediterrania) i penjar la imatge a Instagram des d’un perfil públic i

amb l’etiqueta #FMediterrània.

Podeu consultar el detall de les bases a l'enllaç: