Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Notes de premsa

La Fira Mediterrània ofereix descomptes als usuaris del Carnet del Campus Universitari Manresa

10/10/2013 07:50
La Fira Mediterrània i el Campus Universitari de Manresa han arribat a un acord segons el qual els usuaris del Carnet del Campus tindran un descompte del 20% a l’hora de comprar entrades per als espectacles de pagament de la propera edició de la Fira, que se celebrarà del 7 al 10 de novembre. Per a la Fira, el Carnet suposa un suport de difusió que arriba directament a un sector de consum important de la ciutat, i per als estudiants, un incentiu per participar en les activitats organitzades per la Fira.

L’Humus Mediterrani, el nou apartat ‘Off’ de la Fira Mediterrània, s’estrena amb vuit concerts de pura arrel

12/08/2013 10:36
HUMUS MEDITERRANI, una nou apartat ‘Off” de la FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA, promogut per d’ARREL, espai de música i gastronomia, ha programat vuit concerts, que incorporen des de grups d’estudiants de música tradicional a grups de música folk del Bages, així com altres grups dels Països Catalans. Una proposta atractiva i diversa que ens mostra des del planter de la música d’arrel, a grups consolidats.

Oberta fins el 31 de maig la convocatòria del VI Concurs Sons per a grups emergents d’arrel

21/03/2013 11:22
La 16ª Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia i el Grup editorial Enderrock convoquen la sisena edició del Concurs Sons de la Mediterrània, adreçat a grups o solistes emergents que presentin propostes de folk i música d’arrel de la Mediterrània, en català o bé instrumentals. La recepció de propostes es tancarà el 31 de maig de 2013.