Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Notes de premsa

Oberta fins el 31 de maig la convocatòria del VI Concurs Sons per a grups emergents d’arrel

21/03/2013 11:22
La 16ª Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia i el Grup editorial Enderrock convoquen la sisena edició del Concurs Sons de la Mediterrània, adreçat a grups o solistes emergents que presentin propostes de folk i música d’arrel de la Mediterrània, en català o bé instrumentals. La recepció de propostes es tancarà el 31 de maig de 2013.

La 15a Fira Mediterrània de Manresa explora la nova cultura d’arrel

22/10/2012 16:27
Isaki Lacuesta, guanyador del Premi Nacional de Cultura de Cinema, presenta 4 projectes a la Fira basats en el traspàs generacional   El nou espectacle Tuétano, del prestigiós ballarí de flamenc Andrés Marín, inaugurarà la Fira el proper 8 de novembre   Noa & Solis String Quartet, Brams, Niño Josele & Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, Brams o Gelabert Azzopardi Companyia de Dansa son alguns dels noms programats

La Fira Mediterrània de Manresa convoca el concurs de fotografia 2.0 MobileArt

07/09/2012 09:11
  En aquesta edició el premi compta amb el patrocini de l’Escola de Vol del Bages La Fundació Fira Mediterrània de Manresa convoca per segon any consecutiu el concurs de fotografia 2.0 MobileArt, que consisteix en fer fotografies amb el mòbil els dies de la Fira, del 8 a l’11 de novembre del 2012. Les imatges hauran de compartir-se a les xarxes socials, per construir un mosaic de diverses mirades sobre la Fira Mediterrània de Manresa.  

Hasta el 31 de mayo puedes inscribirte al Concurso Sons de la Mediterrània

28/05/2012 10:44
The 15th Fira Mediterrània of Manresa, the Centre Artesà Tradicionàrius in Gràcia and the publishing house Enderrock Group is opening the fifteenth Sons de la Mediterrània Competition for submissions, addressed to groups or soloists that perform folk music or music with Mediterranean roots, either in Catalan or instrumental music. Priority will be given to submissions that contribute to the revival of musicians performing music with Mediterranean roots, especially emerging artists.