Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Recull de premsa

Connexió al Pirineu

17/09/2019 09:15
Jordi Martí Fabra / Sons de la Mediterrània
Estrenem el clip de “Saba”, avançament del nou disc d'Arnau Obiols

Fira Mediterrània lidera un projecte euroregional

16/09/2019 17:30
Manresadiari
El centre de creació cooperativa dedicat a les músiques del món i la música folk a Occitània Le Silo i l’Ajuntament de Palma, són els altres socis del projecte,que rebrà una subvenció de 22.500€ per incentivar la mobilitat artística i les trobades del sector professional de les músiques del món i la música d’arrel.

XII Fira Mediterrània de Manresa

02/09/2019 13:45
Artez
La 22a edición de la Fira Mediterrània de Manresa, que se celebrará del 10 al 13 de octubre, se presenta con nuevo director artístico, Jordi Fosas, y una programación "integrada por propuestas que parten de la raíz tradicional como motor creativo, una raíz con miradas poliédricas, y que nos hable en presente, de ahí que se articule bajo tres grandes conceptos: miradas, jóvenes y género".

En un terrat de la terra

01/08/2019 09:30
Jordi Martí Fabra / Sons de la Mediterrània
Crònica del concert d'Efrén López, Bijan Chemirani i Stelios Petrakis al Museu d'Història de Catalunya

Así fue la danza del Grec 2019

31/07/2019 09:45
Jordi Sora / SusyQ
Finalizó el Festival Grec y nos dejó buena danza en femenino. Desde Emily Molnar y el BC Ballet hasta Sol Picó, Lucy Guerin o Jone San Martín, la presencia de ellas dominó estos días de danza en Barcelona

Clàudia Cabero

29/07/2019 11:45
Jordi Martí i Fabra / Enderrock
La cantant barcelonina Clàudia Cabero, guanyadora de l'onzena edició del concurs Sons de la Mediterrània en format de trio, ha gravat el seu primer disc, Aorta (U98 Music, 2019), que presentarà a la tardor a la Fira Mediterrània i al Circuit Folc.

XII Concurs Sons de la Mediterrània. Folk'n'duets

29/07/2019 11:30
J.M.F. / Enderrock
Tres duets, Alba Casaramona i Joan Berenguer, Malalí Sare & Sebastià Gris i Game of Loops, i el projecte unipersonal de La Companyia Minimíssima han estat elegits finalistes de la 12a edició del Concurs Sons de la Mediterrània, organitzada per Enderrock, el CAT i la Fira Mediterrània.

El Circuit Estepa Mediterrània comptarà amb grans noms sense oblidar-se dels artistes emergents

24/07/2019 16:30
ccma.cat
El Circuit Estepa Mediterrània, el certamen 'off' de la Fira Mediterrània de Manresa, arriba a la desena edició amb un cartell replet de grans noms i encapçalat per la banda de rap Lágrimas de sangre (LDS), que presenta el seu nou treball 'Vértigo'; els imparables Ebri Knight amb el seu darrer àlbum, 'La voz dormida'; i Manudigital, l'incombustible riddim, baixista i productor musical, que arriba amb la intenció de fer ballar tothom amb el seu últim treball, 'Bass Attack'

Fira Mediterrània i Cases de la Música presenten el cartell de la X Estepa Mediterrània

24/07/2019 11:30
Manresadiari
Un cartell de l’Estepa Mediterrània replet de grans noms i encapçalat per la banda de rap Lágrimas de sangre(LDS), que presenta el seu nou treball Vértigo (Vértigo Récords); els imparables Ebri Knight, capaços de fer vibrar al públic amb la seva particular proposta folk, materialitzada especialment al seu darrer àlbum, La voz dormida (Maldito Records); i Manudigital, l’incombustible riddim, baixista i productor musical, que arriba amb la intenció de fer ballar tothom amb el seu últim treball, Bass Attack.