Recull de premsa

Fira Mediterrània ja té vint anys

12/06/2017 09:15
Núvol
Aquest dilluns s’ha presentat un avançament del que serà la 20a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, que del 5 al 8 d’octubre omplirà la capital del Bages de cultura popular i músiques del món.

Maika Maikovski guanyadora del Premi Teresa Rebull

17/05/2017 18:00
XTAC-Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya
Maika Makovski, la cantautora mallorquina, és la guanyadora de la segona edició del Premi Teresa Rebull organitzat per la Generalitat de Catalunya i la Fira Mediterrània de Manresa, amb la col·laboració de l’Espai Marfà, de l’Ajuntament de Girona i la Fundació Casa de la Música del Gironès.

Makovski serà a la Fira Mediterrània

13/05/2017 18:30
TLB / ElPuntAvui.cat
CarMenKa, el projecte presentat per la cantautora mallorquina Maika Makovski, va ser elegit ahir com a guanyador de la segona edició del premi Teresa Rebull al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional, convocat per la Generalitat de Catalunya i Fira Mediterrània

Maika Makovski gana el Premio Teresa Rebull

12/05/2017 18:00
APMusicales
CarMenKa, el proyecto presentado por la cantautora mallorquina Maika Makovski, ha ganado la segunda edición del Premio Teresa Rebull al mejor proyecto de producción musical en cultura popular y tradicional, convocado por la Generalitat de Cataluña y Fira Mediterrània, con la colaboración del Espacio Marfà, del Ayuntamiento de Girona, y la Fundación Casa de la Música del Gironès.

Any de canvis

05/04/2017 13:30
Sons de la Mediterrània / Jordi Urpí
La ciutat provençal de Marsella va acollir entre el 16 i 18 de març passats la tretzena edició del Babel Med, el mercat professional de les músiques del món que, cada primavera, serveix com a tret de sortida per a la nova temporada. Jordi Urpí va ser-hi representant la Fira Mediterrània i ens explica les seves sensacions.