Recull de premsa

Manresa és un ritual

16/07/2018 16:45
Gerad E. Mur / Núvol
Fa cosa de vint anys, al Parc de l’Agulla de Manresa, naixia una de les fires de cultura popular més importants del país, la Fira Mediterrània.

La 21a Fira Mediterrània explorarà la relació entre rituals i creació artística

13/07/2018 11:00
Manresadiari
Jordi Savall i Carlos Núñez, Eva Yerbabuena, Kepa Junkera, Ji Hue Chung, Juan Carlos Lérida, Bombino, Jim Black & Vox Bigerri, Chano Domínguez i Paolo Fresu... principals noms propis d’aquesta edició.La Seu de Manresa serà centre neuràlgic d’aquesta edició i acollirà la inauguració amb els bascos Kukai Dantza i Sharon Fridman i l’obra Erritu.

La 21a Fira Mediterrània de Manresa explorarà la relació entre rituals i creació artística

12/07/2018 12:00
Ajuntament de Manresa
La Seu de Manresa serà centre neuràlgic d’aquesta edició i acollirà la inauguració amb els bascos Kukai Dantza i Sharon Fridman i l’obra Erritu (ritual). Jordi Savall i Carlos Núñez, Eva Yerbabuena, Kepa Junkera, Ji Hue Chung, Juan Carlos Lérida, Bombino, Jim Black & Vox Bigerri, Chano Domínguez i Paolo Fresu... principals noms propis d’aquesta edició. Amb cinc projectes en residència artística, la Fira connectarà més que mai la tradició amb altres escenes: el circ, la dansa, el jazz o la performance.

La Fira Mediterrània exporta el «Llibre Vermell de Montserrat» a Alemanya

05/07/2018 10:45
Regio7.cat
L'Esbart Dansaire de Rubí, el Cor de Cambra Francesc Valls i l'ensemble Magister Petrus interpretaran aquest cap de setmana els Cants i danses del Llibre Vermell de Montserrat al Festival de Rudolstadt d'Alemanya, el més gran i un dels més prestigiosos d'Europa pel que fa a la cultura popular i les músiques d'arrel, gràcies al seu pas l'any passat per la Fira Mediterrània de Manresa.