Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Recull de premsa

El Teatre Nu estrena en tres passis En Patufet (i els seus pares) a la Fira de la Mediterrània

12/10/2019 14:15
D'un cop d'ull / AnoiaDiari
El Teatre Nu ha transformat el popular conte d'En Patufet en un nou espectacle infantil farcit de números musicals, tot ell en vers i a on el protagonista de la rondalla esdevé un fill sobreprotegit pels pares, fent una picada d'ullet a alguna de les obsessions d'avui dia, en una revisió del conte popular que la companyia anoienca va estrenar en el marc de la 22a edició de la Fira de la Mediterrània. En Patufet (i els seus pares) va ser interpretada per l'actor Francesc Mas i les actrius Montse Pelfort i Eli Vallès.

El teatre amateur local diversifica els escenaris per guanyar públic

12/10/2019 12:15
Pepa Mañé / Regió7
L’Espai Plana de l’Om i la sala gòtica de la Seu s’afegeixen enguany a la sala Els Carlins com a escenaris per a les obres de teatre amateur que la Coordinadora de la Catalunya Central de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya selecciona perquè es puguin representar en l’aparador que els ofereix la Fira Mediterrània.