Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Recull de premsa

Fira Mediterrània: Más (o menos) de lo mismo

07/10/2018 09:00
Ferran Riera / Diariofolk
La XXI Fira Mediterrània de Manresa se ha desarrollado durante el pasado fin de semana con un programa de actos que, en cuanto al apartado musical, no ha presentado muchos cambios, ya que ha optado por una amalgama de estilos sin una personalidad definida.

Erritu, el ritual inicia

06/10/2018 12:15
Irena Alerm Pou / Núvol
Si hi ha un indret de Manresa per parlar dels rituals en majúscula, aquesta deu ser la Seu, l’església-catedral sense bisbe que senyoreja la ciutat, obra de Berenguer de Montagut, més conegut per ser l’arquitecte de la “catedral del mar”.

Castellers i Armats, protagonistes de la tarda de dissabte

06/10/2018 11:30
Jordi Preñanosa / Manresadiari
La Diada Castellera i la Beseu han estat dos dels actes més concorreguts de la tarda de dissabte a la Fira Mediterrània. Els Armats han baixat i han pujat les escales de la basílica de la Seu amb música de Manel Camp al piano i la Unió Musical del Bages.

Matí de dissabte a la Fira Mediterrània

06/10/2018 11:30
Jordi Preñanosa / Manresadiari
Un passeig per alguns dels espectacles que s'han pogut veure aquest matí de dissabte a la Fira Mediterrània amb un ambient festiu al centre de la capital del Bages.

Tarda de divendres a la Fira Mediterrània

05/10/2018 11:45
Jordi Preñanosa / Manresadiari
Els primers espectacles de carrer entren en acció a la Fira Mediterrània. Els carrers i places són molts dels espais on també s'hi poden veure itinerants, circ i les parades del passeig.

El teatre Conservatori bull d'activitat per la Fira Mediterrània

05/10/2018 11:30
Jordi Preñanosa / Manresadiari
Aquest divendres el teatre conservatori ha acollit una sessió per als escolars. La companyia actuant "Fetén Fetén" han fet un repàs de diferents instruments i un concert amb un repertori de valsos, jotes o pasdobles, etc. Els infants han participat tot picant de mans i fins i tot ballant alguns dels temes.

Pas per la Pau, en ruta cap a Lledoners Mediterrània

04/10/2018 14:30
Info Taronja / Canal Taronja Central
Des de diumenge un grup de persones camina per etapes a la comarca del Bages en el denominat projecte Pas per la Pau, una acció pacifista i artística que de la mà de l’artista Ada Vilaró pretén portar la dansa més reivindicativa fins a la presó de Lledoners.