Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Recull de premsa

Erritu, el ritual inicia

06/10/2018 12:15
Irena Alerm Pou / Núvol
Si hi ha un indret de Manresa per parlar dels rituals en majúscula, aquesta deu ser la Seu, l’església-catedral sense bisbe que senyoreja la ciutat, obra de Berenguer de Montagut, més conegut per ser l’arquitecte de la “catedral del mar”.

Castellers i Armats, protagonistes de la tarda de dissabte

06/10/2018 11:30
Jordi Preñanosa / Manresadiari
La Diada Castellera i la Beseu han estat dos dels actes més concorreguts de la tarda de dissabte a la Fira Mediterrània. Els Armats han baixat i han pujat les escales de la basílica de la Seu amb música de Manel Camp al piano i la Unió Musical del Bages.

Matí de dissabte a la Fira Mediterrània

06/10/2018 11:30
Jordi Preñanosa / Manresadiari
Un passeig per alguns dels espectacles que s'han pogut veure aquest matí de dissabte a la Fira Mediterrània amb un ambient festiu al centre de la capital del Bages.

Tarda de divendres a la Fira Mediterrània

05/10/2018 11:45
Jordi Preñanosa / Manresadiari
Els primers espectacles de carrer entren en acció a la Fira Mediterrània. Els carrers i places són molts dels espais on també s'hi poden veure itinerants, circ i les parades del passeig.

El teatre Conservatori bull d'activitat per la Fira Mediterrània

05/10/2018 11:30
Jordi Preñanosa / Manresadiari
Aquest divendres el teatre conservatori ha acollit una sessió per als escolars. La companyia actuant "Fetén Fetén" han fet un repàs de diferents instruments i un concert amb un repertori de valsos, jotes o pasdobles, etc. Els infants han participat tot picant de mans i fins i tot ballant alguns dels temes.

Pas per la Pau, en ruta cap a Lledoners Mediterrània

04/10/2018 14:30
Info Taronja / Canal Taronja Central
Des de diumenge un grup de persones camina per etapes a la comarca del Bages en el denominat projecte Pas per la Pau, una acció pacifista i artística que de la mà de l’artista Ada Vilaró pretén portar la dansa més reivindicativa fins a la presó de Lledoners.